Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

”Contur” – expoziție de artă plastică, în holul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Sunt expusă lucrări ale elevilor de la Cercul de Artă al Clubului Petrila

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Lucrările elevilor de la Cercul de artă al Clubului Copiilor Petrila dau, din nou, culoare Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba.

Expoziția ”Contur”, pe care biblioteca județeană o găzduiește începând cu luna aprilie, este rezultatul taberei cu numărul șase, tabără organizată de profesorii Cipriana Chința, Ana-Maria Biro și Radu Chința.

Am vrut să transmitem generaţiei 2016 ideile îmbrăţişate acum peste un secol de impresioniști, expresioniști şi de pointiliști. Aceștia au descompus realitatea și au reconstituit-o apoi din puncte.”  – este mesajul ”conturiștilor”.

Așadar, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba vă invită să treceți pragul bibliotecii ca să vă bucurați, nu numai de o carte, ci și de o expoziție de artă plastică plină de veselie, candoare și culoare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea