Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Controale mixte la stațiile de carburanți din Alba: Au fost aplicate 48 de amenzi, în valoare de peste 200.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Controale mixte la stațiile de carburanți din Alba: Au fost aplicate 48 de amenzi, în valoare de peste 200.000 de lei

Prin Ordinul Prefectului județului Alba, Nicolae Albu, nr.261/31.08.2023, s-au constituit Comisii Mixte pentru efectuarea de controale la instituțiile publice și operatorii economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolifer lichefiat (GPL).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Începând cu data de 31.08.2023, comisiile, alcătuite din reprezentanți ai Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat Sibiu, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Alba, Comisariatului Judeţean Alba al Gărzii Naţionale de Mediu Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Unirea” a județului Alba, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Direcția Regională Antifraudă Fiscală 7 Sibiu, Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, Biroul Vamal de Interior Alba, Agenția Teritorială Autoritatea Rutieră Română Alba și Agenția pentru Protecția Mediului Alba au efectuat 318 de controale la operatori economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL și mijloace de transport.

Din datele centralizate până azi, 18 septembrie a.c au fost raportate 383 deficiențe și disfuncționalități constatate și au fost aplicate un număr de 232 sancțiuni contravenționale, dintre care 48 amenzi în valoare de aproximativ 224.800 lei și 184 avertismente.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Unirea” a județului Alba, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Alba și Comisariatului Judeţean Alba al Gărzii Naţionale de Mediu Alba.

Menționăm faptul că acțiuni de control la agenți economici de pe raza județului Alba, care depozitează, transportă, distribuie sau comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora s-au efectuat în permanență de către instituțiile statului conform competențelor pe care le au.

În urma verificărilor realizate de către comisiile mixte, până în acest moment a fost dispusă suspendarea activității unui operator economic și nu a fost retrasă autorizația/avize/documente de funcționare a operatorilor economici sau instituții care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea