Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Controale în FORȚĂ făcute de RAR și poliție, în întreaga țară. Sunt vizate unitățile service

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În întreaga țară, Registrul Auto Român(RAR) desfășoară controale ample, unele împreună cu Poliția, iar unitățile service sunt vizate, potrivit Capital.ro. Informația a fost confirmată de George Dincă, directorul RAR, care spune că acțiunea este încă în desfășurare, dar se află pe final, și că Registrul va emite, săptămâna aceasta, un comunicat privind rezultate controalelor.

Directorul RAR nu a dat detalii în ceea ce priveşte tematicile controlalelor, însă sursele Capital spun că  ar fi vorba mai ales despre relaţia între firmele de asigurare şi service-uri.

Unul dintre subiecte este măsura în care service-urile respectă soluţia tehnică propusă de către asigurători. Acesta este, de altfel, unul dintre punctele cele mai tensionate în relaţia dintre firmele de asigurare şi unităţile reparatoare.

Asigurătorii insistă pe soluţiile tehnice mai ieftine şi evită pe cât posibil înlocuirea completă a pieselor, în timp ce service-urile ar prefera înlocuirile, deoarece ar duce la încasări mai mari.

Inspectorii RAR au mai verificat şi dacă service-urile respectă indicaţiile tehnice privind reparaţia pieselor. Pe de altă parte, şi Poliţia a desfăşurat controale la service-uri, după cum arată sursele Capital.

Poliţiştii ar fi descoperit mai multe situaţii în care au fost reparate maşini, pe poliţa de asigurare, în baza unor accidente fictive, dar şi cazuri în care reparaţiile unor anumite maşini se făceau pe poliţe de asigurare ale altor automobile.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea