Rămâi conectat

Ştirea zilei

Contract de 3,8 milioane de lei pentru serviciul de transport public în Aiud: Licitația, lansată în SEAP

Publicat

în

Primăria Aiud a scos la licitație contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, cu autobuze, pe raza unității administrativ-teritoriale, valoarea estimată fiind de 3.783.625 de lei.

Potrivit informațiilor publicate în data de 8 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), prin procedura propusă, administrația locală urmărește realizarea unui sistem de transport public local de persoane pe raza municipiului Aiud, care să asigure deplasarea călătorilor în condiții de siguranță a circulației rutiere și pietonale, confort, regularitate, continuitate și calitate a serviciului.

Serviciul de transport public local de călători, se va presta pe raza unității administrativ-teritoriale Municipiul Aiud, respectiv în localitățile Aiud, Aiudul de Sus, Gâmbaș, Măgina, Păgida, Ciumbrud, Gârbova de Jos, Gârbova de Sus, Gârbovița, Sâncrai și Țifra. Conform caietului de sarcini al achiziției, ofertanții trebuie să aibă (în proprietate sau în sistem de leasing operaţional sau financiar) minimum 14 autobuze urbane (categoria autobuz M2 sau M3), din care cel puţin 4 autobuze (3 activ şi 1 rezervă) cu capacitate de peste 23 de locuri şi 10 autobuze sub 23 de locuri (8 activi şi 2 rezerve).

Elit - Gustul Desăvârșit
CITEȘTE ȘI: Noi dotări pentru Spitalul Municipal Aiud din partea DSU. Secția ATI pentru pacienții COVID va fi operațională în cel mai scurt timp

Totodată, ofertanții trebuie să facă dovada că dețin în proprietate sau au contract de servicii cu un atelier auto, situat în municipiul Aiud; să aibă în proprietate sau să aibă contract de închiriere prin care se asigură, în municipiul Aiud, parcarea vehiculelor deţinute numai la sediul social, la sediul punctelor de lucru, sucursalelor sau filialelor sau în locuri special amenajate autorizate în acest sens de către administraţia publică locală; să deţină în proprietate sau să aibă contract de servicii cu o staţie de spălare şi igienizare autorizată, situată în municipiul Aiud.

De asemenea, operatorul de transport trebuie să dispună de un minim de personal calificat şi de resurse umane obligatorii pentru îndeplinirea contractului, respectiv minim o persoană de specialitate desemnată să conducă permanent şi efectiv activitatea de transport cu certificat de competenţă profesională eliberat de ARR; minim o persoană desemnată să îndeplinească funcţia de conducător al unităţii/subunităţii de reparaţii auto și minim 14 şoferi disponibili (conform numărului de autobuze necesare îndeplinirii contractului).

CITEȘTE ȘI: 100 de familii defavorizate din Aiud au primit pachete cu alimente prin campania „Un licăr de lumină”, organizată de ASCOR Alba Iulia

În documentele licitației se precizează că la evaluarea ofertelor se va ține cont de componentele financiare și tehnice ale ofertelor, de vechimea și gradul de poluare al mijloacelor de transport. De asemenea, în caietul de sarcini sunt prezentate tarifele maxime acceptate în prezent pe cele 25 de trasee, prețul biletelor de călătorie situându-se între 3 și 7,20 lei, iar cel al abonamentelor între 96 de lei și 230 de lei.

Durata contractului de delegare de gestiune va fi de 2 ani de la intrarea în vigoare a contractului, iar ofertele operatorilor de transport interesați să participe la licitație trebuie depuse până în data de 15 februarie 2021.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| DEZASTRU pe DN74, în zona Dealu Mare: Furtuna a umplut drumul de bolovani și crengi

Publicat

în

DEZASTRU pe DN74, în zona Dealu Mare: Furtuna a umplut drumul de bolovani și crengi

DN 74- Bucium – Dealul Mare a devenit o adevărată cursă cu obstacole pentru șoferi, din cauza efectelor negative ale vremii.

Drumul a fost parțial blocat de aluviuni și crengi doborâte de vremea tot mai instabilă.

„Intervenția autorităților pe DN 74- Bucium – Dealul Mare pentru înlăturarea copacilor căzuți și aluviunilor, ca urmare a ploii abundente din zona respectiva.”, a scris viceprimarul orașului Abrud, Sergiu Simina, în mediul online.

Elit - Gustul Desăvârșit

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până miercuri după-amiaza în 14 bazine hidrografice.

Potrivit hidrologilor, în intervalul 8 august, ora 16:00 – 10 august, ora 14:00, vor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

VIDEO| INUNDAȚII la Câmpeni: Adevărate lacuri pe strazile orașului după o rupere de nori

Publicat

în

VIDEO| INUNDAȚII la Câmpeni: Adevărate lacuri pe strazile orașului după o rupere de nori

Cetățenii orașului Câmpeni s-a trezit luni cu străzile sub ape după o ploaie torenţială. Mai multe drumuri au fost inundate, iar apa s-a strâns în ritm rapid.

Străzile au ajuns în unele zone din oraş să semene mai degrabă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini.

Elit - Gustul Desăvârșit

După cum se vede și din imagini apa era destul de mare, în unele locuri trecând peste roțile mașinilor, iar canalizările n-au mai făcut față volumului de apă.

Reamintim că Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o alertă de cod galben de inundații valabil și pentru județul Alba, până la data de 10 august, la ora 14:00.

Video: Facebook – Radu Stoica


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN de inundații în Alba și alte județe, până miercuri după masa. Zonele vizate

Publicat

în

ALERTĂ hidrologică: COD GALBEN de inundații în Alba și alte județe, până miercuri după masa. Zonele vizate

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o alertă de cod galben de inundații valabil și pentru județul Alba, până la data de 10 august, la ora 14:00.

În intervalul 08.08.2022 ora 16:00 – 10.08.2022 ora 14:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vișeu – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, Iza – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Maramureș), Tur – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Satu Mare), Lăpuș – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Maramureș), Someșul Mare – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județul Bistrița Năsăud), Someșul Mic – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Bihor și Cluj), Someș – afluenții mici aferenți sectorului aval SH Dej (județele: Cluj, Sălaj, Maramureș și Satu Mare), Crișul Negru – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Bihor și Arad), Crișul Alb – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Hunedoara și Arad), Arieș – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Alba și Cluj), Mureș – afluenții aferenți sectorului aval confluență cu râul Târnava (județele: Alba, Sibiu, Hunedoara și Arad), Bega – bazin amonte S.H. Făget și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Făget – amonte S.H. Remetea (județele: Timiș și Arad), Timiș – bazin amonte S.H. Sadova și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Sadova – amonte S.H. Șag, Bârzava – bazin amonte S.H. Moniom și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Moniom – amonte S.H. Gătaia (județele: Caraș Severin și Timiș), Cerna – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Gorj și Caraș Severin), Jiu – bazin amonte S.H. Sadu și afluenții aferenți sectorului aval S.H. Sadu – amonte S.H. Rovinari, Gilort – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, Motru – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior (județele: Hunedoara, Gorj și Mehedinți), Olt – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Sebeș Olt – amonte Ac. Ionești (județele: Sibiu, Vâlcea și Argeș), Olteț – bazin superior (județele: Gorj și Vâlcea), Argeș – bazin superior și Dâmbovița – bazin superior (județele: Argeș și Dâmbovița).

Atenționarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale, care se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din județele: Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj, Bihor, Alba și Hunedoara.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare