Continuă VEȘTILE BUNE: Șase noi pacienți VINDECAȚI! Este vorba de 4 bărbați si 2 femei din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Veștile bune în lupta cu virusul COVID-19 continuă în județul nostru! Numărul pacienților declarați vindecați continuă să crească, după ce Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a anunțat șase noi vindecări. Este vorba despre 4 bărbați și 2 femei, internați la secția de Boli Infecțioase, care vor fi externați astăzi.

Șase pacienți internați în cadrul secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, depistați pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), au fost declarați vindecați, după ce rezultatele a două teste consecutive, în cazul fiecăruia, efectuate în 16 și 17 aprilie, au ieșit negative.

ELIT

Este vorba de 4 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 46 și 63 de ani, care au fost internați în cadrul secției de Boli Infecțioase la începutul lunii aprilie. Starea de sănătate a pacienților este bună, fiind programați pentru a fi externați în cursul zilei de astăzi.

Pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.

De la începutul pandemiei și până în prezenți, 9 pacienți tratați la SJU Alba Iulia au fost declarați vindecați de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Acestora li se adaugă patru cadre medicale ale SJU Alba Iulia care au fost declarate vindecate.

SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce privește tratarea, diagnosticarea și îngrijirea cazurilor de COVID-19. Spre exemplu, în perioada 11-16 aprilie în laboratorul SJU Alba Iulia, unde funcționează o linie completă de diagnosticare, au fost efectuate peste 550 de teste în vederea depistării acestei boli. De asemenea, la această oră, mai sunt internate șapte cazuri pozitive, care se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Pentru prevenirea contaminării și răspândirii îmbolnăvirilor, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia transmite tuturor locuitorilor județului Alba să respecte, cu strictețe, toate indicațiile autorităților de sănătate publică și autorităților implicate în combaterea pandemiei.

Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419