Continuă acţiunile în Alba pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Alba continuă acţiunile pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă.

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie au efectuat un număr de 12 misiuni de fluidizare a circulaţiei rutiere şi escortare a unor coloane auto spre locurile de izolare/ carantinare din judeţ sau care au tranzitat judeţul. La aceste misiuni au luat parte 20 de cadre ale IPJ Alba împreună cu poliţişti locali.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În aceeaşi perioadă, jandarmii au fost angrenaţi în 21 misiuni executate pentru însoţirea convoaielor care tranzitează judeţul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Unirea” al Judeţului Alba (ISU) au desfăşurat un număr de 2 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii şi ale Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Reamintim că ISU Alba asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei