Contestație a PNL Sebeș la numirea locțiitorului președintelui unei secții de votare din municipiu. Acesta este fiul unei candidate PSD la consiliul local

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O contestație a PNL Sebeș la numirea locțiitorului președintelui unei secții de votare din municipiu, a fost înaintată Biroului Electoral de Circumscripție nr. 4 Sebeș.

PNL Sebeș a înaintat o contestație către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 4 Sebeș, prin care arată că domnul Aron Andrei, locțiitorul președintelui secției de votare nr. 108 Petrești, Municipiul Sebeș, se află în incompatibilitate fiind fiul candidatei PSD la funcția de consilier local, Aron Elena. Conform art. 25 alin. 2 din Legea nr. 115/2015, „Birourile electorale sunt alcătuite numai din cetățeni cu drept de vot. Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai birourilor electorale”.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În aceeași situație s-a aflat și domnul Salău Nicolae, fratele candidatului PSD la funcția de consilier local, Salău Marius, la secția de votare nr. 107. Acesta s-a retras de la secția de votare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419