Rămâi conectat

Curier Județean

Construirea unei capele mortuare în localitatea Vințu de Jos: Licitația de peste 450.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Construirea unei capele mortuare în localitatea Vințu de Jos: Licitația de peste 450.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Vințu de Jos a lansat recent în SEAP o licitație pentru achiziția unor servicii, pentru obiectivul de investiții „Construire capelă mortuară în localitatea Vințu de Jos”. Valoarea totală a investiției este de 475.977,59 de lei, fără TVA.

Capela mortuară are regim de înălțime parter și structura de rezistență alcătuită din fundații continue din beton simplu sub ziduri pereți portanți realizați din zidărie de cărămidă eficientă, consolidați cu sâmburi din beton armat, structură din lemn la parter, planșeu din lemn peste parter, șarpantă din lemn ecarisat de rășinoase.

Împrejmuirea are fundații continue din beton simplu prevăzute la partea superioară cu o centură din beton armat, stâlpi metalici și panouri de închidere din sârmă de oțel zincat.

Alimentarea cu apă se va realiza dintr-un puț săpat la o adâncime de 10 metri, executat cu oale din beton Dn 800mm, în care se montează o pompă submersibilă și un racord din țeabă PEHD, PN10 Dn 32mm, conectat la un cămin de apometru complet echipat iar mai departe la vasul hidrofor 100 de litri.

Conductele de apă se vor monta îngropat, sub adâncimea minimă de îngheț, conform tehnologiei de montaj pentru acest tip de țevi și conform STAS 6054-77.

Pentru încălzirea și răcirea sălii mortuare se prevede un sistem multisplit inverter de 2400 BTU, cu două unități interioare. Încălzirea în zona de hol și oficiu se face cu ajutorul a două panouri radiante IR de 1000W/bucată, echipate cu termostat și protecție la îngheț. În zona de grupuri sanitare încălzirea se face cu ajutorul unor radiatoare electrice echipate cu termostat și protecție la îngheț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea