Consilierul local Radu Cristian: Dorin Nistor nu plătește un leu impozit și încasează 10.000 de lei de la Primăria Sebeș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consilierul local Radu Cristian a declarat, miercuri, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, că primarul din Sebeș, Dorin Nistor, nu plătește un leu impozit, dar încasează o indemnizație lunară de 10.000 de lei.

”Un lucru foarte anormal ce există în momentul de față în Sebeș: știți bine, Dorin Nistor are o mutație doar, la socrul său, în Lancrăm. Deci el nu are un leu de plată impozit și încasează 10.000 de lei. Este o bătaie de joc față de cetățeni, este o lipsă de respect. Cetățenii din Sebeș, care își plătesc taxele, locuiesc aici, inhalează poluarea, sunt nevoiți să vadă cum li se risipesc banii pe fel și fel de achiziții. Este anormal și pe această cale domnul primar, dacă are bun simț față de cetățenii municipiului Sebeș, ar trebui să revină la această dispoziție pe care și-a dat-o, și anume să câștige undeva la 10.000 de lei pe lună și să mai reducă pentru că nu e normal”, a spus Radu Cristian.

USR - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, consilierul local a susținut că primarul Dorin Nistor este lipsit de transparență în ceea ce privește cheltuirea banului public.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

popa 7 septembrie 2017 at 10:34

Marele oraș Sebes a votat primar din altă localitate! De ce?

Sf..... indoiala 7 septembrie 2017 at 11:34

Cine poate,oase….roade – nu ? Iar Nistor e….un adevarat „maestru” in a aduna cat mai mult si a plati cat mai putin ! De la el, nu de la altii !!!

frauda 7 septembrie 2017 at 11:39

Fraierii care au votat avind in imaginatie doar partidul pe care au pus sau trebuia sa puna stampila, nu au gandit la cine era pus pe lista respectiva. Au votata astfel, uitind ca de regula orasul Sebes dadea dovada de un extrem conservatorism si era vestit pentru asta, in ceea ce priveste analiza calitatii oamenilor alesi. Daca nu era de al locului, nu era de familie buna si cunoscuta, nici nu erau bagati in seama. Pesemne ca la vot a mers doar alt tip de oameni, deja indoctrinati de politica si care nu trebuie sa stie ce voteaza. Aveau in minte doar sigla partidului pe care sa puna stampila. Aiurea activitate de fapt si la partidele politice locale, care in loc sa analizeze contracandidatii, sa vada daca nu fraudat legea electorala- macar in ce priveste domiciliul declarat – au lasat cale libera oricarui contracandidat. Asa, unii locuiesc de fapt in alt oras, se dau de al loculuii si cred ca stiu care sunt problemele oamenilor.

Corado catani 7 septembrie 2017 at 12:10

DEMISIA, DORIN NISTOAR ! ESTO O RUSINE PENTRU SEBES SI SEBESENI ! ESTI PRIMARUL POLUATORILOR , NU AL SEBESENILOR ! DU-TE CU EI CU TOT !

resedinta 7 septembrie 2017 at 13:11

Directiva 2004/38/29,04,2004 al CE privind libera circulatie si dreptul de sedere, prevede ,,Definiția domiciliului conform art. 87: “Domiciliul persoanei fizice, în vederea exercitării drepturilor și libertăților sale civile, este acolo unde acesta declară că își are locuința principală.” Or fi fost indeplinite toate elementele legale care sa asigure dreptul de candidatura ?

G.-F. 8 septembrie 2017 at 20:51

10000 lei ,nu pot sa cred ,poate merita poate nu

Comentariile sunt oprite