Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Radu Cristian: Dorin Nistor nu plătește un leu impozit și încasează 10.000 de lei de la Primăria Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Radu Cristian a declarat, miercuri, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, că primarul din Sebeș, Dorin Nistor, nu plătește un leu impozit, dar încasează o indemnizație lunară de 10.000 de lei.

”Un lucru foarte anormal ce există în momentul de față în Sebeș: știți bine, Dorin Nistor are o mutație doar, la socrul său, în Lancrăm. Deci el nu are un leu de plată impozit și încasează 10.000 de lei. Este o bătaie de joc față de cetățeni, este o lipsă de respect. Cetățenii din Sebeș, care își plătesc taxele, locuiesc aici, inhalează poluarea, sunt nevoiți să vadă cum li se risipesc banii pe fel și fel de achiziții. Este anormal și pe această cale domnul primar, dacă are bun simț față de cetățenii municipiului Sebeș, ar trebui să revină la această dispoziție pe care și-a dat-o, și anume să câștige undeva la 10.000 de lei pe lună și să mai reducă pentru că nu e normal”, a spus Radu Cristian.

De asemenea, consilierul local a susținut că primarul Dorin Nistor este lipsit de transparență în ceea ce privește cheltuirea banului public.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea