Consilierul local Mircea Trifu: Voi rămâne mereu combatant împotriva neregulilor petrecute zilnic în primăria Alba Iulia până la sfârșitul mandatului de consilier indiferent de repercusiuni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ca urmare a celor întâmplate în ședința din C.L. din 22 martie 2018 aș dori să fac următoarele precizări. Am urmărit de ani buni, cu dezgust, modul arogant, disprețuitor, în care primarul Hava tratează consilierii locali albaiulieni în ședințele de C.L. Ceea ce m-a deranjat și mai mult a fost de fiecare dată când acest lucru s-a întâmplat și cu cetățenii care vin cu diferite probleme în aceste ședințe.

Miștocăreala cu care sunt tratați albaiulienii, susținută de corul pedelist care deține majoritatea în C.L., este depășită doar de minciunile și amploarea amenințărilor primarului. Acest fapt m-a făcut să cer în timpul ultimei ședințe un drept la replică fiind efectiv cuprins de un sentiment de compasiune față de un cetățean care, în timp ce își expunea o problemă, a fost luat mereu peste picior de primarul Hava.

ELIT

Evident, că acest drept nu mi-a fost acordat, ba mai mult am fost invitat să părăsesc sala de ședințe de către președintele de ședință. Acesta a dat dovadă că nu-și cunoaște atribuțiile și nu a citit regulamentul de ședință, obstrucționând astfel activitatea mea de consilier local. Îmi cer scuze pe această cale pentru acest incident deși ar trebui să facă alții acest lucru.

Voi rămâne mereu combatant împotriva neregulilor petrecute zilnic în primăria Alba Iulia până la sfârșitul mandatului de consilier indiferent de repercusiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419