Consilierul local Mircea Trifu s-a înscris în Crucea Roșie. APEL către conducerea spitalului județean pentru pregătirea unor echipe de voluntari

Consilierul local A.N.A. a lansat un apel către conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba pentru formarea și organizarea de echipe de voluntari, care să intervină în săptămânile următoare, în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19.

Mircea Trifu a menționat că este el însuși la dispoziția spitalului și intenționează să facă parte dintre voluntarii care să întervină. Totodată, ca urmare a solicitării acestuia, a fost trecut pe lista voluntarilor Crucii Roșii, filiala Alba.

”Fac un apel către conducerea spitalului județean să organizeze și să pregătească echipe de voluntari pentru săptămânile următoare.

INFORMARE COVID-19

Voluntarii au fost cei care, mereu, fără să se plângă, s-au aflat în primele rânduri atunci când a fost greu pentru țară.

Mă ofer chiar de astăzi la dispoziția conducerii spitalului cu servicii de voluntariat și fac un apel la toți ce simt românește să fie solidari!!”

Consilier local A.N.A.,
MIRCEA TRIFU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...