Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Consilierul local Mircea Trifu s-a înscris în Crucea Roșie. APEL către conducerea spitalului județean pentru pregătirea unor echipe de voluntari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local A.N.A. a lansat un apel către conducerea Spitalului Județean de Urgență Alba pentru formarea și organizarea de echipe de voluntari, care să intervină în săptămânile următoare, în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu COVID-19.

Mircea Trifu a menționat că este el însuși la dispoziția spitalului și intenționează să facă parte dintre voluntarii care să întervină. Totodată, ca urmare a solicitării acestuia, a fost trecut pe lista voluntarilor Crucii Roșii, filiala Alba.

”Fac un apel către conducerea spitalului județean să organizeze și să pregătească echipe de voluntari pentru săptămânile următoare.

Voluntarii au fost cei care, mereu, fără să se plângă, s-au aflat în primele rânduri atunci când a fost greu pentru țară.

Mă ofer chiar de astăzi la dispoziția conducerii spitalului cu servicii de voluntariat și fac un apel la toți ce simt românește să fie solidari!!”

Consilier local A.N.A.,
MIRCEA TRIFU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea