Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul județean PMP Traian Nicolae Ursaleș atacă Guvernul PSD- ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul județean PMP Traian Nicolae Ursaleș, atacă într-un comunicat de presă activitatea “păguboasă” a guvernului PSD, din cauza faptului că viața românilor este din ce în ce mai grea.

“Se apropie un an de guvernare PSD-ALDE (cu cele 2 guverne), timp in care cu totii am sperat ca viata romanilor se va imbunatati si ca se vor repara greselile facute de Guvernul anti-national Ciolos.

Dupa aproape un an vedem cu totii ca guvernarea PSD-ALDE “a reusit” urmatoarele:

– sa faca o noua datorie publica de 1,5 miliarde de euro, in mai putin de un an, bani care trebuie sa-I platim tot noi romanii;
– au facut in asa fel incat motorina si benzina s-a scumpit la peste 5,3 lei/l (adica 2,5 l in minus la 100 de lei, sau cu alte cuvinte 11,73% mai putina motorina cu aceiasi bani); cursul euro a ajuns sa depaseasca pragul de 4,6 lei/euro, ceea ce duce automat la o inflatie de necontrolat;
– nivelul investitiilor din Romania s-a redus cu peste 30%, ceea ce va duce Romania inapoi;
– alocarea a tot mai multe Resurse financiare pentru asistatii sociali, fara ca acestia sa poata fi pusi la munca si multe altele.

Toate aceste realitati negative sunt trecute cu vederea de guvernarea PSD-ALDE, iar “trompetele” acestor guvernanti spun ca au marit salariile si pensile, uitand sa spuna ca un pensionar azi nu mai poate cumpara cu 520 lei (pensia minima), ce cumpara in urma cu un an cu suma de 350 lei.

Referitor la marirea salariilor la bugetari, consider ca acestea au fost marite mult prea mult si in scurt timp Statul Roman va intra in incapacitate de plata. In final vreau sa afirm ca sunt total dezamagit de activitatea Guvernelor Romaniei de la Ciolos la Tudose, deoarece aceste guverne nu au facut altceva decat sa ne faca slugi la noi in tara (Guvernul Ciolos), sau sa scada nivelul de trai ai romanilor (Guvernarea PSD – ALDE), motiv pentru care nu am decat sa spun doar atat: Doamne octroteste-i pe romani”, ne-a declarat Traian Nicolae Ursales.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea