Consilierul județean PMP Traian Nicolae Ursaleș atacă Guvernul PSD- ALDE

Paul Voicu - Primar 2020

Consilierul județean PMP Traian Nicolae Ursaleș, atacă într-un comunicat de presă activitatea “păguboasă” a guvernului PSD, din cauza faptului că viața românilor este din ce în ce mai grea.

“Se apropie un an de guvernare PSD-ALDE (cu cele 2 guverne), timp in care cu totii am sperat ca viata romanilor se va imbunatati si ca se vor repara greselile facute de Guvernul anti-national Ciolos.

ELIT

Dupa aproape un an vedem cu totii ca guvernarea PSD-ALDE “a reusit” urmatoarele:

– sa faca o noua datorie publica de 1,5 miliarde de euro, in mai putin de un an, bani care trebuie sa-I platim tot noi romanii;
– au facut in asa fel incat motorina si benzina s-a scumpit la peste 5,3 lei/l (adica 2,5 l in minus la 100 de lei, sau cu alte cuvinte 11,73% mai putina motorina cu aceiasi bani); cursul euro a ajuns sa depaseasca pragul de 4,6 lei/euro, ceea ce duce automat la o inflatie de necontrolat;
– nivelul investitiilor din Romania s-a redus cu peste 30%, ceea ce va duce Romania inapoi;
– alocarea a tot mai multe Resurse financiare pentru asistatii sociali, fara ca acestia sa poata fi pusi la munca si multe altele.

Mihail David - 2020

Toate aceste realitati negative sunt trecute cu vederea de guvernarea PSD-ALDE, iar “trompetele” acestor guvernanti spun ca au marit salariile si pensile, uitand sa spuna ca un pensionar azi nu mai poate cumpara cu 520 lei (pensia minima), ce cumpara in urma cu un an cu suma de 350 lei.

Referitor la marirea salariilor la bugetari, consider ca acestea au fost marite mult prea mult si in scurt timp Statul Roman va intra in incapacitate de plata. In final vreau sa afirm ca sunt total dezamagit de activitatea Guvernelor Romaniei de la Ciolos la Tudose, deoarece aceste guverne nu au facut altceva decat sa ne faca slugi la noi in tara (Guvernul Ciolos), sau sa scada nivelul de trai ai romanilor (Guvernarea PSD – ALDE), motiv pentru care nu am decat sa spun doar atat: Doamne octroteste-i pe romani”, ne-a declarat Traian Nicolae Ursales.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ghita 13 noiembrie 2017 at 14:35

Cine I băiatul acesta? Oare ce merite are el. ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...