Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul județean Corneliu Mureșan: Am solicitat intervenția APA CTTA Alba în cazul Coloniei din Petrești unde rețeaua de canalizare s-a înfundat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul județean Corneliu Mureșan solicită intervenția operatorului de apă potabilă și canalizare APA CTTA Alba, în cazul Coloniei din Petrești, unde rețeaua s-a înfundat, iar apa murdară, ce emană mirosuri pestilențiale, curge în cartier.

Corneliu Mureșan a avut o intervenție, pe acest subiect, în cadrul ședinței ordinare a CJ Alba de joi.

”Am solicitat intervenția de urgenta a Apa CTTA Alba în cazul Coloniei din Petrești unde rețeaua de canalizare s-a înfundat, iar apa murdara ce emană mirosuri pestilențiale curge prin rigolele din cartierul Petrești, astfel punând în pericol sănătatea locuitorilor care locuiesc în acest cartier”, a spus Corneliu Mureșan.

De asemenea, el a adăugat că datoria sa de consilier județean este să intervină în astfel de situații.

”Cred ca e de datoria mea ca și consilier județean să intervin acolo unde este nevoie, în orice problemă ce ține de județul Alba, mai ales atunci când primăriile nu își îndeplinesc atribuțiile și nu intervin în cazuri de felul acesta. Ba mai mult, în cadrul Apa CTTA, Consiliul Județean este acționar majoritar iar daca dânșii nu dau curs solicitării cetățenilor, și nu ar fi prima data când aceștia ignoră problemele reclamate, o să merg în fata consiliului de administrație să le cer intervenția pentru rezolvarea situației”, a mai spus Corneliu Mureșan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters. Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea