Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consilierii locali din Sebeş se întâlnesc joi în şedinţă ordinară. 21 de proiecte de hotărâre în dezbatere

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din municipiul Sebeş se întâlnesc în şedinţă ordinară joi, 29 august, de la ora 14.00, în Sala 17 a Primăriei Sebeş. În dezbatere se află 21 de proiecte printre care retragerea dreptului de administrare a unui spaţiu de către Spitalului Municipal Sebeş, aprobarea cuantumului compensaţiilor în bani care se vor acorda voluntarilor din Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Sebeş şi aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2013.

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind efectuarea unor virări de credite bugetare între capitole şi introducerea în Lista obiectivelor de investiţii pe anul 2013, cu finanţare de la bugetul local, a unui nou obiectiv.

2. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL 171/2013 şi aprobarea cuantumului compensaţiilor în bani care se vor acorda voluntarilor din Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Sebeş, pentru timpul efectiv de lucru.

3. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare a Spitalului Municipal Sebeş asupra imobilului “spaţiu comercial – strada Călăraşi, nr, 4A”, nr. Inv. 10211.

4. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de închiriere nr. 8025/4.04.2002 de pe titularul Dura Gheorghe în beneficiul fiicelor Dura Nicoleta Maria şi Dura Alexandra Camelia

5. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de închiriere nr 8068/4.04.2002, locatar Malcoci Ioan Todor, în benficiul dlui Bradea Victor.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică deschisă de către Şcoala Gimnazială Petreşti a unei încăperi în suprafaţă de 15.75 mp din incinta şcolii pentru comercializarea de produse alimentare.

7. Proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei terenului situat în extravilanul localităţii Sebeş – Lancrăm, înscris în CF 78862, arabil, în suprafaţă de 200 mp.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului dreptului de folosinţă asupra terenului situat în Lancrăm din folosinţa dnei Klett Georgeta în folosinţa dlui Stănuş Daniel.

9. Proiect de hotărâre privind repartizarea, prin chirie, a apartamentelor nr. 4 şi 13, Scara C din bloc nr. 53 cartier L. Blaga, Sebeş – locuinţe construite din fonduri ANL.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbului unor parcele de teren situate în Lancrăm grevate de dreptul de folosinţă a dlui Furdui Ioan şi Mihoc.

11. Proiect de hotărâre privind abrogarea HCL 44/2012 referitoare la înregistrarea în inventarul Municipiului Sebeş a unor imobile cu destinaţie forestieră pe baza proceselor verbale de punere în posesie.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice de dezlipire în două loturi a imobilului teren cu nr. Topo 502, situat în intravilan Sebeş, strada Ştefan cel Mare.

13. Proiect de hotărâre privind apartamentarea imobilului situat administrativ în Petreşti, strada Beiwerg, înscris în CF 77010, curţi construcţii, în suprafaţă de 182 mp.

14. Proiect de hotărâre privind apartamentarea imobilului situat administrativ în Petreşti, strada Beiwerg, înscris în CF 77018, curţi construcţii, în suprafaţă de 182 mp.

15. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului a mijlocului fix “teren strada Traian, nr. 4B”, nr.inv. 81391.

16. Proiect de hotărâre privind completarea HCL 7/2013, privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2013.

17. Proiect de hotărâre privind redistribuirea unor sume în cadrul Listei obiectivelor de investiţii a instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul 2013.

18. Proiect de hotărâre privind încheierea unui acti adiţional la contractul de concesiune nr. 1796/2002 privind administrarea Cimitirului Municipal Sebeş.

19. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de concesiune nr. 5801/1.05.2000 de pe titularul David Samoilă către moştenitoarele David Maria, David Puşa Cristina şi Oniche Simona Cosmina.

20. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului a mijlocului fic “teren Răhău”, nr. inv. 81394.

21. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a trei loturi de teren, donaţie SC Kaufland România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea