Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii locali din Câmpeni au aprobat calendarul pentru 2015 al târgurilor și piețelor din localitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

primaria CampeniÎn ședința extraordinară de consiliu local desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, cei 14 consilieri locali din Câmpeni rămași în urma demisiei lui Dragomir Morcan, numit manager interimar la Spitalul Orășenesc din localitate, au aprobat calendarul de organizare a târgurilor de țară pentru 2015 în orașul Câmpeni, cel mai mare centru comercial din Țara Moților.

Majoritatea târgurilor își păstrează tradițional aceeași dată de desfășurare, dar există și modificări ce țin de anumite sărbători religioase, ele fiind programate pentru 13 februarie, 21 martie, 2 aprilie, 28 mai, 20 iunie, 9 iulie, 28 august, 13 septembrie, 17 octombrie, 5 noiembrie, 20 decembrie, iar zile de piață vor fi în fiecare săptămână, vinerea și sâmbăta.

Altă hotărâre a consilierilor a prevăzut aprobarea documentațiilor tehnico-economice pentru modernizarea străzii Turzii cu o valoare totală de 1.017.468 lei inclusiv TVA, din care 28.557 lei reprezintă cofinanțare locală, iar cealaltă se referă la reabilitarea și modernizarea clădirii școlii gimnaziale de pe strada Transilvaniei ce are o valoare de 363.326 lei inclusiv TVA, din care cofinanțarea de la bugetul local este de numai 6.020 lei.

Totodată, consilierii locali au hotărât acordarea a încă trei premii în valoare de 600 lei cuplurilor din orașul Câmpeni care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă la data depunerii cererii, premii ce se vor acorda în cadrul unei viitoare ședințe de consiliu local.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea