Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Ioan Oltean:”Silviu Bian ţinea toată şpaga pentru el!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Democrat-liberalul Ioan Oltean a fost audiat de procurorii DNA în dosarul în care fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) Silviu Bian este acuzat de luare de mită. Ioan Oltean a fost audiat pe 19 octombrie, la 3 zile după ce Bian a fost arestat. Informaţia apare în rechizitoriul înaintat instanţei de judecată. „M-au întrebat dacă Bian dădea din şpagă şi la partid. Am spus că nu”, a declarat Ioan Oltean pentru TVR. Oltean a mai menţionat că este prieten cu Silviu Bian şi că îl cunoaşte de 6-7 ani. Oltean s-ar fi întâlnit „în condiţii de conspirativitate” – spun procurorii – şi cu un alt inculpat din acest dosar, Maria Ţichindelean, directoarea de la fonduri europene din cadrul ANOFM, trimisă în judecată alături de Silviu Bian şi Cristache Ristea, director al Centrului Naţional de Formare a Personalului Propriu Râşnov.
Fostul şef al ANOFM Silviu Bian a fost prins în flagrant în urmă cu o lună, în timp ce primea 19.000 de euro, printr-un intermediar, de la subordonăţii săi din Râşnov. Bian este acuzat ca ar fi primit în total peste 270.000 de euro de la subordonaţii săi din Râşnov, pentru a le vira cofinanţarea unor proiecte europene în valoare de 10 milioane de euro.
Ioan Oltean s-a poziţionat în tabăra lui Boc la alegerile pentru preşedinţia partidului, desfăşurate în mai 2011, la Bucureşti. Organizaţia PDL Alba a optat atunci pentru contracandidatul lui Emil Boc, Vasile Blaga. Tot atunci Oltean a candidat şi a şi obţinut funcţia de secretar general al partidului.
Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea