Rămâi conectat

Ştirea zilei

Conducerea IPJ Alba ”decapitată” de valul pensionărilor voluntare. Comisarul Mihai Rus, singurul comandant rămas pe funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conducerea IPJ Alba ”decapitată” de valul pensionărilor voluntare. Comisarul Mihai Rus, singurul comandant rămas pe funcție

Pensionările mai mult sau mai puţin forţate de la nivelul Poliţiei Române au făcut ca, în prezent, doar una dintre cele trei funcţii de conducere din cadrul IPJ Alba să fie ocupate. Ultimul de pe lista celor pensionaţi este comisarul şef Laurenţiu Crişan, fost adjunct al comandantului IPJ Alba.

Profilul acestuia de pe site-ul instituţiei a fost scos, ceea ce confirmă, în lipsa unei comunicări oficiale, decizia de pensionare. Urmarea este că toate atribuţiile de conducere, care în trecut erau împărţite de trei persoane, au fost preluate de singurul comandant rămas în funcţie: comisarul șef Mihai Rus. Acesta îndeplineşte prin decizie a conducerii IGPR și atribuţiile de inspector şef al IPJ Alba.

Pe site-ul IGPR apare, în continuare, ca „desemnat inspector șef comisarul șef Laurenţiu Crişan, calitate pe care a îndeplinit-o până la momentul retragerii. De altfel, cei doi s-au „rotit” în ceea ce priveşte atribuţiile de comandant de mai multe ori în ultimul an, de când postul a rămas vacant ca urmare a pensionării chestorului Nicolae Căbulea.

În luna iunie, IGPR a decis să scoată la concurs postul de şef al IPJ Alba, dar, în 10 iulie 2017, conducerea Poliţiei Române a decis sistarea procedurii. Motivul a fost reprezentat de „modificările intervenite la nivelul conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române care afectează nivelul de reprezentativitate în comisia de concurs”. Decizia a afectat și funcţiile similare din judeţele Vâlcea, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Gorj.

A rămas în vigoare procedura de selectare a unui şef pentru Poliţia Municipiului Alba Iulia. Înscrierile au avut loc până în 13 iulie 2017, iar concursul ce va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, va avea loc în 29 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Proiectil exploziv din al doilea Razboi Mondial, fără focos, asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectil exploziv din al doilea Razboi Mondial, fără focos, asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba Un proiectil exploziv din al doilea Razboi Mondial, fără focos, a fost asanat la Cugir de echipa pirotehnică a ISU Alba. Citește și: FOTO UPDATE Proiectil descoperit într-un sat din comuna Valea Lungă. Pompierii din Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea