Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concursul ”Satul copilariei mele”, la a III-a ediție: Câți bani va aloca CJ Alba pentru premii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concursul ”Satul copilăriei mele”, la a III-a ediție în județul Alba

Concursul intitulat ”Satul copilăriei mele” este un concurs care se adresează elevilor din ciclul primar (clasele pregătitoare-IV) și din ciclul gimnazial (clasele V-VII) și are scopul de a apropia copiii de tradiții, obiceiuri, peisaje locale și arhitectura tradițională.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concursul se va desfașura pe două ramuri de vârstă, elevii din ciclu primar (clasele pregatitoare- IV) si elevii din ciclul gimnazial (clasele V-VIII). Lucrările pot fi întocmite individual sau de către grupuri de până la 5 elevi. De asemenea, concursul se va desfășura pe doua secțiuni pe fiecare ramură de vârstă: desene și colaje, respectiv machete. Se poate participa cu una sau mai multe lucrări.

Juriul va fi format din specialiști în domeniu, profesori de desen din școlile unde se desfășoară concursul și reprezentanți ai autorităților administrației publice locale.

Activitatea culturală propusă, „Promovarea conceptului de peisaj cultural în rândul copiilor” prin organizarea Concursului „Satul copilăriei mele – ediţia a III a” în satele şi comunele judeţului Alba vizează educarea tinerei generații în spiritul formării unei opinii capabile să prețuiască valorile tradiționale locale în ceea ce privește peisajul cultural și arhitectura tradițională.

Se vor acorda un număr de 3 premii pentru fiecare categorie/secţiune de concurs, iar pentru o comună se vor acorda 12 premii. Pentru cele 67 de comune unde urmează să se desfăşoare concursul „Satul copilăriei mele” se vor acorda 804 premii, constând din rechizite şcolare, cărţi şi alte materiale didactice astfel:

Se vor acorda premii pentru fiecare categorie de vârstă, la fiecare secțiune, câte 12 premii pe comună, după cum urmează:

– elevi din ciclul primar (clasele pregătitoare – IV)
Desene și colaje : premiul I – 1, premiul II – 1, premiul III – 1 TOTAL: 3 PREMII
Machete : premiul I – 1, premiul II – 1, premiul III – 1 TOTAL: 3 PREMII

– elevi din ciclul gimnazial (clasele V-VIII)
Desene și colaje : premiul I – 1, premiul II – 1, premiul III – 1 TOTAL: 3 PREMII
Machete : premiul I – 1, premiul II – 1, premiul III – 1 TOTAL: 3 PREMII

Pentru realizarea acestei activități propunem o sumă de 150 lei cu TVA pentru Premiul I, 100 de lei cu TVA pentru Premiul II şi 70 de lei cu TVA pentru premiul III. Valoarea totală pentru premii este de aproximativ 86000 lei cu TVA inclus, pentru un număr de 804 premii.

Se va edita o broșură cu titlul „Satul copilăriei mele”, cu zona respectivă și cu lucrările
premiate, care va fi distribuită în cadrul școlilor și unităţilor administrativ teritoriale implicate în
proiect.

Se va acorda fiecărui participant diplomă de participare şi diplome de premiere câştigătorilor concursului, în format A4, în jur de 5000 de bucăţi costul aproximativ fiind de 8925 lei cu TVA inclus, costul unei diplome în format A4 fiind identificat la un preţ de aproximativ de 1,785 lei cu TVA, în urma identificării şi comparării de oferte de pe SEAP şi un număr de 1080 bucăţi afişe format A3, costul unui afiş, în urma comparării de pe SEAP fiind la un preţ aproximativ de 4,76 lei cu TVA, costul aproximativ fiind de 5141 lei cu TVA inclus. Costul estimativ pentru tipărirea diplomelor şi a afişelor este de aproximativ 15 mii lei cu TVA inclus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea