Rămâi conectat

Politică Administrație

Concursul pentru postul de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Punctaje sub nota minimă de promovare pentru cei doi candidați

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cei doi candidați pentru postul de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, Maria Marinela Cristea și Cristian Rugeanu, au obținut, înainte de contestații, punctaje sub nota minimă de promovare.

Astfel, Maria Marinela Cristea a obținut nota final 6,23 – 5,30 la evaluarea proiectului de management 7,16 la evaluarea abilităților manageriale –, iar  Cristian Rugeanu a obținut nota finală 5,00 – 4,00 la evaluarea proiectului de management și 6.00 la evaluarea abilităților manageriale. Potrivit managementului, nota finală minimă de promovare a concursului este 7.00, iar punctajul maxim 10 puncte.

În cazul în care niciunul dintre cei doi candidați nu vor obține notă de promovare după contestații, Vasile Vultur, actualul director, va rămâne în funcție pentru următoarele trei luni.

Această este a doua oară când se organizează concurs pentru acest post.

Concursul s-a organizat, marți, în sala de ședințe a Directiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba, situată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

La acest concurs și-a depus dosarul și Roxana Nistea, însă a fost respinsă deoarece nu a îndeplinit toate condițiile de participare, respectiv cursul ei de perfecționare în management nu este agreat de Ministerul Sănătății.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a fost ”zguduit” în septembrie 2016 de un scandal uriaș, fiind chiar închisă o secție, după ce șoareci și urechelnițe au fost filmați în saloane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea