Concursul pentru ocuparea funcţiilor de asistente şefe de secţie, la Spitalul din Alba Iulia, reprogramat în 23 februarie 2015

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia a reprogramat concursul (proba scrisă), pentru ocuparea a 19 funcţii de asistente şefe de secţie, în data de 23 februarie, potrivit unui anunț publicat pe portalul instituției.

Spital Alba Iulia02Concursul a fost anulat după ce comisia pentru analizarea contestaţiilor a admis că există unele suspiciuni cu privire la rezultatele probei scrise, desfăşurate în 17 decembrie 2014.

Spitalul organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții: medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, oncologie, chirurgie, obstetrică ginecologie, neonatologie, pediatrie, ORL, ATI, neurologie, boli infecțioase, psihiatrie acuți, recuperare, medicină fizică și balneologie, unitatea de primiri urgențe, bloc operator, analize medicale, radiologie si imagistică medicală și sterilizare.

Concursul va consta în selecția probă scrisă și interviu.

Proba scrisă va avea loc în 23 februarie la ora 10.00 la sediul DGASPC Alba – sala de ședințe, Alba Iulia bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68.

Interviu va avea loc în 26 februarie, la ora 10.00 în aceeași locație.

Click pentru a vedea METODOLOGIA

Amintim că Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a organizat în 17 decembrie 2014 un concurs pentru ocuparea a 19 funcţii de asistenţi şefi de secţie, la care s-au înscris 23 de candidate. În urma probei scrise, secţia ORL a rămas fără nicio candidată (din două), Pediatria şi Neonatologia fără nicio candidată, iar  Cardiologia a rămas cu o singură candidată. În urma concursului au fost depuse trei contestaţii care puneau la îndoială corectitudinea concursului. Referitor la această stare de fapt, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a transmis următoarele: „Comisia de soluţionare a contestaţiilor, analizând contestaţiile depuse, a sesizat existenţa unor însemnări care puteau constitui semne distinctive, acestea putând conduce la identificarea autorilor de către examinatori. În aceste condiţii, managerul spitalului judeţean a decis reluarea examenului”. Concursul pentru ocuparea funcţiilor de asistente şefe de secţie va fi reprogramat la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, s-ar părea că modul în care au fost încercuite unele dintre variantele testelor grilă au ridicat suspiciuni care au condus la anularea examenului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...