Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Concursul Național ”Bucuria Dansului”, la Alba Iulia, în perioada 8-10 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 8-10 aprilie, Şcoala de Dans Chirilă şi Primăria Alba Iulia în parteneriat cu Consiliul Judetean Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Directia Judeteana de Sport si Tineret Alba şi Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia organizează cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Modern Bucuria Dansului.

La concurs vor participa 450 de copii din 15 judete din ţară, printre care Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Călăraşi, Bacău, Dolj, Gorj şi municipiul Bucureşti, fiind totodată şi prima ediţie care se va bucura şi de o participare internaţională a unei echipe din Ucraina.

Judeţul Alba va fi reprezentat în concurs de 11 echipe din Alba Iulia, Cugir şi Zlatna. Sportivii se vor întrece pe categorii de vârstă şi genuri de dans, la final fiind răsplătiţi cu medalii, diplome şi trofee. Întrecerea se va desfăşura la Sala de Sport a Universităţii 1 Decembrie 1918 (din zona Bazinului Olimpic), sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 10,00, intrarea fiind liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă Proiectul filantropic „Dăruind vei dobândi!” a ajuns în 2024 la cea de-a doua ediție, fiind un real succes. Și anul acesta, înainte de Sfintele sărbători de Paște, elevii de la Seminarul Teologic Ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea