Concursul Național ”Bucuria Dansului”, la Alba Iulia, în perioada 8-10 aprilie

În perioada 8-10 aprilie, Şcoala de Dans Chirilă şi Primăria Alba Iulia în parteneriat cu Consiliul Judetean Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Directia Judeteana de Sport si Tineret Alba şi Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia organizează cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de Dans Modern Bucuria Dansului.

La concurs vor participa 450 de copii din 15 judete din ţară, printre care Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Călăraşi, Bacău, Dolj, Gorj şi municipiul Bucureşti, fiind totodată şi prima ediţie care se va bucura şi de o participare internaţională a unei echipe din Ucraina.

Elit ELIT

Judeţul Alba va fi reprezentat în concurs de 11 echipe din Alba Iulia, Cugir şi Zlatna. Sportivii se vor întrece pe categorii de vârstă şi genuri de dans, la final fiind răsplătiţi cu medalii, diplome şi trofee. Întrecerea se va desfăşura la Sala de Sport a Universităţii 1 Decembrie 1918 (din zona Bazinului Olimpic), sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 10,00, intrarea fiind liberă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419