Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

CONCURS: Ziarul Unirea şi Elit premiază cel mai frumos brad de Căciun

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun şi cu siguranţă în fiecare casă pregătirile sunt în toi. Desigur cel mai important element din decorul sărbătorilor de iarnă este bradul de Crăciun, în jurul căruia se adună toată familia pentru a-l împodobi şi a se bucura în linişte de Naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

În ce constă concursul? Ei bine, noi vrem sa vedem cum arată bradul vostru din acest an şi, împreună cu firma Elit, să-l premiem pe cel mai frumos.

Înscrie-te în concurs! Trimite-ne o fotografie însoţită de o scurtă descriere iar apoi anunţă-ţi prietenii să te ajute să câştigi unul din cele două premii puse în joc: premiul I – un coş cu bunătăţi tradiţionale de Sărbători, oferit de firma Elit şi un carton de vin de Jidvei; premiul II – două cartoane de vin de Jidvei.

Cum procedezi:
– Trimite textul şi poza cu tine lângă bradul tău de Crăciun prin intermediul secţiunii ŞTIREA TA (AICI)
– Invită-ţi prietenii să dea ”RECOMANDĂ” fotografiei tale, după ce aceasta va fi postată pe www.ziarulunirea.ro.

Fotografiile trebuie trimise până în data de 24 decembrie, ora 24.00, iar recomandările se pot face până în data de 27 decembrie, ora 24.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi imediat după încheierea concursului şi vor putea intra în posesia premiului în cursul zilei de 28 decembrie.

Aşadar, nu mai sta pe gânduri, împodobeşte-ţi bradul de Crăciun cât mai repede şi arată tuturor că al tău este cel mai frumos!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea