Rămâi conectat

Politică Administrație

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la spitalul din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Consiliul local a desemnat Comisia pentru soluționarea contestaţiilor

Consiliul Local Cugir a luat în dezbatere și a aprobat, un proiect de hotărâre al administraţiei, prin care s-a solicitat desemnarea reprezentanţilor primarului în comisia de concurs ce va fi numită pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la spitalul Orăşenesc, precum și propunerea de constituire a Comisiei  de soluţionare a contestaţiilor la concursul amintit.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager persoană fizică la Spitalul Orăşenesc Cugir, Comisia de soluţionare este numită de Consiliul Local al Oraşului Cugir prin hotărâre, la propunerea primarului.

Componenţa comisiei respectă aceeaşi proporţie de reprezentare cu componenţa reprezentării la constituirea consiliului de administraţie a spitalului, respectiv conform prevederilor Legii nr. 95/2006, astfel: 2 reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Alba; 2 reprezentanţi ai consiliului local; 1 reprezentant numit de Primăria Oraşului Cugir prin dispoziţie.

Potrivit hotărârii adoptate, concursul pentru funcţia de manager persoană fizică la Spitalul Orăşenesc Cugir va avea loc în data de 27.02 2014, cu puţine zile înainte de expirarea mandatului de manager (interimar), ocupat de economistul Silviu Samoilescu. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea