Concurs pentru funcția de inspector-șef al ISU Alba. Până când se pot depune dosarele de recrutare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Concurs pentru funcția de inspector-șef al ISU Alba. Până când se pot depune dosarele de recrutare

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) va organiza în 29 noiembrie 2019, de la ora 10.00, la București, proba de interviu pe teme profesionale a concursului pentru ocuparea funcției de inspector-șef al ISU Alba. Pe această funcție a fost împuternicit col. Adrian Guia, din data 15 octombrie 2018, după pensionarea col. Cornel Oprișa. IGSU a modificat calendarul inițial al probei de interviu, devansând cu o zi datele de verificare a îndeplinirii condițiilor de participare la concurs.

Astfel, afișarea listei candidaților care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs, evaluarea dosarelor de recrutare în volum complet și afișarea, la sediul IGSU și pe pagina de internet a instituției, a tabelului nominal cu rezultatele obținute de candidații care au promovat proba de evaluare a dosarelor de recrutare vor fi făcute pe 13 noiembrie a.c.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ca urmare, și depunerea contestațiilor, soluționarea lor și afișarea rezultatelor acestora vor fi realizate mai devreme. Candidații admiși trebuie să-și depună personal proiectele manageriale cu cel puțin 3 zile înaintea datei interviului, din 29 noiembrie, rezultatele urmând să fie afișate la finalul probei.

Contestațiile pot fi depuse personal în 24 de ore de la afișarea rezultatelor, care vor fi soluționate în cel mult două zile lucrătoare de la expirarea termenului de înregistrare a contestațiilor.

Rezultatele finale vor fi afișate la sediul IGSU București și pe site-ul oficial imediat după soluționarea contestațiilor sau concomitent cu afișarea rezultatelor contestațiilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419