Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

CONCURS: Ioana Morar a împodobit bradul ”cu amintiri, speranțe, dorințe și gânduri bune”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea alăturată ne-a fost trimisă de Ioana Morar care spune: ”Dragii mei, acest brad este format dintr-o ghirlandă care a împodobit până ieri un stand din Piața Cetății. Am realizat o spirală în care am pus toate amintirile sărbătorilor de iarnă care au trecut, gânduri bune pentru ce va urma, dorințe ce se vor a fi împlinite în viitor și speranța că voi fi alături de cei dragi în toate momentele importante din viața lor și a mea. Am preferat să-l pun alături de brad pe fiul meu, cel care va duce mai departe spiritul sărbătorilor în familia noastră. Sărbători liniștite, pline de lumină și pace!”.

Ziarul Unirea şi Elit premiază în acest an cel mai votat brad de Crăciun. Mai mulți cititori s-au înscris la concursul lansat săptămâna trecută și ne-au trimis fotografii însoțite de scurte mesaje.

Dacă doriți ca Ioana să fie câștigătoarea concursului apăsați butonul ”RECOMANDĂ” până în data de 27 decembrie, ora 24.00.

Vă reamintim că premiul I este un coş cu bunătăţi tradiţionale de Sărbători, oferit de firma Elit şi un carton de vin de Jidvei, iar ocupantul locului II va primi două cartoane de vin de Jidvei.

Fie ca cel mai frumos brad să câştige!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea