Rămâi conectat

Curier Județean

Concurs foto “Stop cadru: Dezvăluie Europei tainele Regiunii Centru!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

concurs fotoAcesta este îndemnul cu care Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru vă invită să participaţi la un concurs de fotografie. Cele mai reuşite fotografii pot fi trimise prin e-mail, la adresa [email protected] până pe data de 30 septembrie 2014 şi vor fi premiate de către organizatorii competiţiei.

Prieteni! Ştiu că faceţi poze frumoase! N-aţi vrea să câştigaţi şi o tabletă, dar şi alte premii, cu pozele voastre? Postaţi poze interesante din Regiunea Centru, adică din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, şi tableta mult visată ar putea fi mai aproape de voi, mai aproape chiar decât vă aşteptaţi! Ca să fie mai interesant concursul de pe pagina Facebook Europe Direct Regiunea Centru, invitaţi-vă prietenii să acorde like-uri imaginilor voastre. Şi nu uitaţi, pozaţi mult şi, dacă reuşiţi să surprindeţi în cadru obiectivele restaurate sau edificate cu fonduri europene, este cu atât mai bine. Sunt atât de multe ţinte, încât câştigarea tabletei chiar pare o joacă de copii!”, ne-a precizat Nicolae Mărginean, şeful serviciului PR ADR Centru.

Toate imaginile surprinse de aparatul de fotografiat vor fi publicate pe pagina de Facebook Europe Direct Regiunea Centru, într-un album destinat concursului.  Desemnarea câştigătorului va fi realizată în baza numărului de like-uri primite pentru fiecare fotografie în parte. Se vor contoriza like-urile primite până în 31 octombrie 2014, ora 10.00. În concurs se pot înscrie fotografi amatori sau profesionişti, cu maximum cinci imagini, însoţite de datele personale de contact, denumirea obiectivelor promovate şi localizarea lor.

Premiile constau în trei tablete de ultimă generaţie, cu procesor puternic, 16 Gb de memorie, cameră de 8Mpix şi conectivitate 3G.

Nicoleta MATEIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea