Rămâi conectat

Actualitate

Concurs de idei pentru afaceri la Centrul Comunitar „Resursă” din Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudenii s-au putut înscrie la un concurs de idei de afaceri, care va avea loc marţi, 15 mai, de la ora 13.00, la Centrul Comunitar Resursă (CCR) Aiud în cadrul proiectului „Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, a anunţat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al municipalităţii aiudene. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, în calitate de beneficiar al proiectului, Consiliul Local Aiud şi CCR Aiud, împreună cu partenerii din cadrul proiectului: Fundaţia CIVITAS pentru Societatea Civilă, Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare, Centrul de Formare Continuă şi Evaluare a Competenţelor în Asistenţă Socială şi Die Querdenker – Austria. Concursul are loc în cadrul evenimentului „Săptămâna Tinerilor Antreprenori” din judeţul Alba, iar scopul său este de a promova şi de a sprijini ideile de afaceri ale aiudenilor, în special ale celor tineri. În urma concursului, cele mai bune 10 idei de afaceri vor primi sprijin specializat în vederea punerii lor în aplicare.
Fiecare proiect de afaceri poate fi prezentat atât prin intermediul unor produse, cât şi în format electronic (PowerPoint), autorii având la dispoziţie circa 10 minute pentru a convinge organizatorii de oportunitatea şi viabilitatea ideii lor. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea