Rămâi conectat

Actualitate

Concursul pentru asistente şefe la Spitalul Judeţean Alba se repetă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel le transmite asistentelor să pună mâna pe carte

    În data de 20 decembrie se reia concursul pentru ocuparea a 14  posturi de asistente şefe pentru secţiile de gastroenterologie, chirurgie generală, ginecologie, neonatologie, ortopedie şi traumatologie, ATI, neurologie, boli infecţioase, psihiatrie, recuperare, bloc operator, sterilizare, analize medicale, radiologie. Concursul se va desfăşura conform HG 286-2011 la sediul Consiliului Judeţean Alba şi va consta în susţinerea unei lucrări scrise şi a unui interviu. În urma concursului desfăşurat anterior, în 2 noiembrie, doar 5 asistente şefe au reuşit să ocupe posturile scoase la concurs din totalul de 20 înscrise pentru cele 19 posturi scoase la concurs.
Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, instituţia care administrează Spitalul Judeţean Alba, a făcut ieri un apel către asistentele şi asistenţii medicali să înveţe pentru a putea promova concursul. „Le rog pe asistentele medicale de la Spitalul Judeţean Alba să pună mâna pe carte. Trebuie să înţeleagă că organizăm acest concurs pentru că aşa ne impune legea, şi nu pentru că vrea cineva să pună anumiţi oameni pe anumite posturi, aşa cum am înţeles că se vorbeşte prin spital. La primul concurs organizat pentru şefii de secţie, deşi a fost omul şi locul, doar cinci persoane au reuşit să obţină notă de trecere”, a spus ieri Dumitrel. În schimb, cele 9 posturi de asistent medical din cadrul Spitalului Judeţean Alba scoase la concurs în 7 şi 9 noiembrie a.c., au fost ocupate în totalitate. Pentru cele nouă posturi vacante au concurat 16 asistente. Punctajul maxim obţinut a fost de 100 iar cel minim, de 52. (N.I.T.; I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea