Concept inovativ dezvoltat de Primăria Aiud și mediul privat cu scopul de a crea noi locuri de muncă prin atragerea de investitori strategici

În intenția de a convinge investitorii că Municipiul Aiud dispune de o resursă umană locală extrem de valoroasă, Primăria Municipiului Aiud, în colaborare cu o cunoscută companie românească cu capital german, deschide oportunitatea, pentru cei interesați, de a fi selectați în vederea angajării ca personal necalificat din Aiud și localitățile aparținătoare.

Compania parteneră Primăriei Municipiului Aiud și-a manifestat dorința de a angaja aproximativ 20 de persoane – muncitori necalificați – asigurând salarii atractive, transportul acestora la locul de muncă, tichete de masă și ulterior perioadei de probă, calificarea acestora în meseria de confecționeri cablaje.

ELIT

În planul de dezvoltare al companiei este inclusă și intenția (posibilitatea) de a demara procedurile aferente deschiderii unei secții de producție în Municipiul Aiud, această etapă importantă fiind luată în calcul ulterior perioadei de evaluare a personalului.

Acest concept inovativ, care include ideea administrației locale de a „investi în investitori”, se bazează pe încredere, seriozitate, o atitudine proactivă și nu în ultimul rând, pe profesionalismul celor implicați în proiect.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Ionut 2 martie 2017 at 11:53

Un titlu mare pentru nimic! Ce naiba e inovator in afara de modul in care primaria s-a lipis si ea de actiunea unui agent economic? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca marea realizare a primariei nu spune nimic: unde vor lucra oamenii aia, de cand, pe ce beneficii, unde se organizeaza selectia, cand se va face selectia…
Sau inovatia consta in faptul ca si-au angajat deja 20 neamuri doar ca de data asta le-au angajat in privat si nu la stat?
Unii chiar nu contenesc sa fie penibili…

Logos Dainuie 2 martie 2017 at 14:43

Asta era si inainte fara implicarea de vrajala a Primariei. Oricum cine va merge la cablaje cu 1000 lei / luna salar ?
Era o stire daca se deschide o fabrica care sa angajeze 500 Aiudeni cu salarii decente…altfel e gargara politicha! !!

varzu 2 martie 2017 at 19:57

vai de capul vostru….auzi investitor Strategic …habar nu aveti pe ce lume sunteti voi astia de nota 10.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...