Rămâi conectat

Cultură Educație

Comunicaţiile telefonice sunt aproape inexistente!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cele mai importante segmente ale unei lumi civilizate sunt comunicaţiile care de la an la an iau amploare tot mai mare, ajungând astfel  rezolvarea cât mai promptă a majorităţii acţiunilor care concură la bunul mers al societăţii. În special, după revoluţie şi în ţara noastră s-a simţit o puternică dezvoltare a acestui sector care în centrele cu o populaţie mai mare funcţionează la parametri maximi.
Revigorarea puternică se simte şi în mediul rural, unde acest deziderat s-a împlinit fiind benefic şi util pentru mulţi locuitori de la sate. Şi totuşi, spre mirarea şi chiar stupefacţia mea, am rămas surprins că în comuna Cenade, care e bine organizată, cu oameni gospodari şi plini de iniţiative, serviciile telefonice sunt la pământ, cetăţenii, instituţiile şi chiar primăria având de suferit de pe urma acestui neajuns, care aşa cum m-a informat primarul comunei, domnul Ilie Neamţu, dăinuie de multă vreme deşi s-au făcut numeroase demersuri atât la centrala telefonică Romtelecom de la Alba Iulia, cât şi la unele instituţii specializate în acest domeniu. Cum e posibil domnilor de la Romtelecom Alba să trataţi cu atâta nepăsare doleanţele unei întregi comune, care prin reprezentanţii oficiali v-au sesizat de atâtea ori?! Dacă celelalte instituţii specializate, care majoritatea sunt private, nu sunt interesate de a instala antene ce în final le-ar putea aduce beneficii şi care practic nu pot fi traşi la răspundere, cel puţin dumneavoastră, beneficiarul şi partenerul principal ar trebui să vă faceţi datoria, tratând cu toată seriozitatea această neîmplinire de care sunteţi direct răspunzători!
Am promis conducerii primăriei Cenade, domnului primar personal, că vom veni în ajutorul dânşilor prin sesizarea noastră, fiind siguri că de această dată conducerea Romtelecom Alba va fi receptivă, soluţionând favorabil cât mai urgent această problemă.
Aurel ROMAN, Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea