Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Comunicat PNRR anunț începere proiect – Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Șugag, judeţul Alba

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a Scolii Gimnaziale Sugag, judeţul Alba”, cod proiect F-PNRR-Dotări-2023-1395, finanţat în cadrul Planului Naţional pentru Redresare si Rezilienţă, prin Pilonul VI. Politici pentru noua generaţie\Componenta C15: Educaţie\Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învăţământul tehnic superior\Investiţia 13. Echiparea laboratoarelor informatice din şcolile de educaţie si formare profesională (EFP) şi \I nvestiţia 14. Echiparea atelierelor de practică din unităţile de învăţământ profesional şi tehnic şi Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educaţiei\Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ precum şi Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcţie şi dotare în sistemul de învăţământ preuniversitar\Investiţia 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare şi laboratoarele/atelierele şcolare., este implementat de către UAT Comuna Sugag, în calitate de beneficiar, şi are o valoare nerambursabilă de 1.080.004,08 lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Obiectivul general al proiectului este acela de a asigura un proces educaţional de calitate, modern şi incluziv pentru elevii Scolii Gimnaziale Sugag, prin dotarea cu echipamente digitale, mobilier şi materiale didactice.

Principalele rezultate aşteptate se referă la dotarea cu echipamente digitale, materiale didactice şi mobilier: a unui laborator de informatică, a 14 săli de clasă (nivel învăţământ: preşcolar, primar, gimnazial), a unui laborator multidisciplinar (fizică, chimie, biologie) şi 3 cabinete şcolare (un cabinet psihopedagogic, o sală de sport şi un cabinet de limbă şi comunicare).

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 03.08.2023 – 31.12.2024.

Date de contact beneficiar:

Comuna Șugag,

Localitatea Sugag, Str. Valea Frumoasei, Nr. 180, Jud. Alba Tel. 0258-746 177, E-mail: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea