Rămâi conectat

Economie

Comunicat de Presă: Susținem antreprenoriatul social în comunitatea SDL din Alba Iulia

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

„Pasiunea, creativitatea și rezistența sunt cele mai importante abilități în afaceri. Dacă le ai, ești gata să pornești în călătorie.”– Jo Malone.

SC Xerom Service SRL în calitate de Lider,  vă îndeamnă astfel să deveniți beneficiari în cadrul proiectului Inserție socială prin antreprenoriat social” – POCU/717/5/1/153612.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 5: Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității, Obiectiv specific 5.1: Reducerea numărului de comunități marginalizate (roma și non-roma) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității roma, prin implementarea de măsuri/operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC. Perioada de implementare a proiectului este de 23 luni, respectiv pe perioada 22.02.2022 – 31.12.2023.

Valoarea totală a proiectului este de 1,176,990.36 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1,159,502.98 lei.

Grupul țintă al proiectului este format din minim 75 persoane rezidente sau domiciliate în SDL Alba Iulia, care doresc să își înființeze o întreprindere socială de inserție în SDL Alba Iulia. Dobândirea cunoștiințelor și abilităților necesare de a realiza acest lucru se vor obține în urma parcurgerii cursului de formare profesională în ocupația de ”Antreprenor în economie socială”, ocazie cu care beneficiarii vor putea să-și înscrie planul de afaceri în cadrul concursului de planuri de afaceri. Selecția planurilor de afaceri va fi realizată de către un juriu competent care va selecta primele 7 planuri de afaceri cu punctajul cel mai mare care vor beneficia fiecare de un ajutor de minimis de 25.000 Euro.

Prin înființarea și susținerea celor 7 întreprinderi sociale de inserție se vor crea 14  locuri de muncă care vor contribui la dezvoltarea comunității.

Detalii suplimentare se pot obține la următoarele date de contact:

SC XEROM SERVICE SRL

Alba Iulia, Str. Morii, nr. 7A
Tel.: 0744.546.034 / 0723.665.640
E-mail: [email protected]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea