Comunicat de presă – Serviciul Inovativ Conta Insights

Comunicat de presă
Serviciul Inovativ Conta Insights

ELIT

Sc TSM New Project SRL anunta lansarea proiectului cu titlul “Serviciul Inovativ Conta Insights”, avand cod SMIS 102727, finantat nerambursabil in cadrul componentei 1 – 2.1.A. Microintreprinderi, Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Obiectivul general al proiectului este realizarea unei noi activităţi economice, de administrare a aplicaţiei Conta insights in vederea dezvoltarii durabile a societăţii, cresterea competitivităţii si calitatii serviciilor acesteia. Obiectivul general al proiectului vizeaza dezvoltarea economica prin realizarea unei noi activităţi economice corelate direct cu cresterea cifrei de afaceri faţă de perioada de preimplementare, dotarea cu echipamente IT si software si cresterea efectivului de angajati.
Obiective specifice:
Dotarea companiei cu echipamente hardware si software pentru prestarea unui nou tip de serviciu, in domeniul TIC;
Cresterea cifrei de afaceri la finalul primului an de operare a proiectului cu minim 50% faţă de anul de referinţă 2015, ceea ce va duce implicit si la cresterea numărului de clienţi.
Crearea de noi locuri de muncă prin angajarea a 5 persoane la finalul perioadei de implementare si integrarea unei noi politici de personal, prin cresterea competentelor si ariei de expertiza in cadrul companiei, elaborarea si implementarea unor noi proceduri de selecţie si recrutare a personalului, guvernate de principiul nediscriminării, egalităţii de sanse si de tratament, posibilităţi de promovare în cadrul companiei etc.
Valoarea totală a proiectului este de 1.143.430,54 lei, iar finanţarea nerambursabilă acordata din FEDR si bugetul national este de 767.828.80 lei.
Locatia proiectului: Mun. Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2, birou 17, jud. Alba. Perioada de implementare a proiectului: 08.02.2018 – 07.02.2019.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...