Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă – Serviciul Inovativ Conta Insights

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă
Serviciul Inovativ Conta Insights

Sc TSM New Project SRL anunta lansarea proiectului cu titlul “Serviciul Inovativ Conta Insights”, avand cod SMIS 102727, finantat nerambursabil in cadrul componentei 1 – 2.1.A. Microintreprinderi, Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Obiectivul general al proiectului este realizarea unei noi activităţi economice, de administrare a aplicaţiei Conta insights in vederea dezvoltarii durabile a societăţii, cresterea competitivităţii si calitatii serviciilor acesteia. Obiectivul general al proiectului vizeaza dezvoltarea economica prin realizarea unei noi activităţi economice corelate direct cu cresterea cifrei de afaceri faţă de perioada de preimplementare, dotarea cu echipamente IT si software si cresterea efectivului de angajati.
Obiective specifice:
Dotarea companiei cu echipamente hardware si software pentru prestarea unui nou tip de serviciu, in domeniul TIC;
Cresterea cifrei de afaceri la finalul primului an de operare a proiectului cu minim 50% faţă de anul de referinţă 2015, ceea ce va duce implicit si la cresterea numărului de clienţi.
Crearea de noi locuri de muncă prin angajarea a 5 persoane la finalul perioadei de implementare si integrarea unei noi politici de personal, prin cresterea competentelor si ariei de expertiza in cadrul companiei, elaborarea si implementarea unor noi proceduri de selecţie si recrutare a personalului, guvernate de principiul nediscriminării, egalităţii de sanse si de tratament, posibilităţi de promovare în cadrul companiei etc.
Valoarea totală a proiectului este de 1.143.430,54 lei, iar finanţarea nerambursabilă acordata din FEDR si bugetul national este de 767.828.80 lei.
Locatia proiectului: Mun. Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2, birou 17, jud. Alba. Perioada de implementare a proiectului: 08.02.2018 – 07.02.2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesorul Cristian Păun, despre cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că nu mai găsesc roșii de-ale lor în sucul de roșii…”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesorul Cristian Păun, despre cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că nu mai găsesc roșii de-ale lor în sucul de roșii…” Profesorul de la ASE Cristian Păun, originar din Alba Iulia, explică într-o postare pe facebook cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea