Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Relansarea proiectului voucherelor de vacanță reprezintă relansarea turismului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Camera Deputaților am susținut o declarație politică referitoare la relansarea proiectului privind acordarea voucherelor de vacanță, care nu reprezintă doar o reușită a Partidului Social Democrat în cadrul coaliției sau a guvernării, ci este o reușită în primul rând a turismului românesc.

Voucherele de vacanță au ajuns deja la o parte dintre salariați, iar acest lucru reprezintă pentru turismul românesc și industria HoReCa o adevărată ”gură de oxigen”. Acest proiect vine în sprijinul antreprenorilor din turism cât și în ajutorul micilor întreprinzători, a proprietarilor de pensiuni sau chiar a agroturismului românesc.

YouTube video

Începând cu acest an, voucherele de vacanță vor putea fi acordate și în sistemul privat, cu multiple beneficii pentru antreprenorii care vor decide să acorde acest tip de facilități propriilor angajați.

Ca fost primar al unei localități din Munții Apuseni, o zona cu un potențial turistic imens, și din postura de deputat ales al județului Alba, salut determinarea tuturor celor care au pus umărul la relansarea acestui proiect în timp util pentru acordarea facilităților înaintea vacanței de Sfintele Sărbători Pascale.

Din Parlamentul României, în contextul acordării primelor vouchere de vacanță în acest an, am lansat tuturor românilor invitația de a vizita obiectivele turistice și locurile minunate din județul Alba.

Pe lângă oameni binevoitori, la tot pasul, și peisaje de poveste, în mai multe zone ale județului, românii se pot bucura la noi în județ de spiritul autentic românesc, de esența unității, de istorie, cultură, drumeții și natură, chei, peșteri, cascade, cetăți de poveste și mănăstiri frumoase!

Susțin antreprenorii din turism, susțin micii întreprinzători, susțin proprietarii de pensiuni și pe cei care fac agroturism de calitate!

Cu respect pentru locuitorii județului Alba,
Deputat PSD Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea