Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Cristian, Purtător de cuvânt PSD Alba: Măsurile PSD – stâlpi de sprijin pentru producătorii români!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Cristian, Purtător de cuvânt PSD Alba: Măsurile PSD – stâlpi de sprijin pentru producătorii români!

PSD este singurul partid politic care a luat măsuri concrete de sprijin pentru producătorii locali. Guvernarea de dreapta a fost, în schimb, doar o piatră de moară pentru aceștia.

Piețele publice în care producătorii autohtoni își valorificau marfa au fost închise de către partidele de dreapta, iar românilor le-au fost promovate produsele străine.

PSD face multe pentru producătorii locali. Cel mai bun exemplu este, astăzi, operaționalizarea Casei de Comerț Unirea, prin intermediul căreia producătorii locali își pot valorifica marfa în marile magazine. Produsele producătorilor români ajung mai ușor la consumatori!

Loturi de produse, în special legume, dar și dintre cele procesate – dulcețuri sau conserve – ale producătorilor locali au ajuns pe rafturile marilor lanțuri de magazine. În ultima perioadă au avut loc mai multe livrări de la producătorii români către supermarketuri (cutii cu prune uscate, borcane cu fasole boabe în saramură, cartofi, varză albă, varză roșie și dovleac plăcintar etc).

Am dus și eu, la nivelul municipiului Sebeș, o campanie de promovare a producătorilor locali și vă îndemn pe toți să achiziționați produse locale pentru a susține economia locală!

Livrările de produse agroalimentare vor continua în perioada următoare, reprezentanții Casei de Comerț Agroalimentar Unirea având negocieri cu mai multe lanțuri de magazine din România pentru a încheia contracte de colaborare, în beneficiul tuturor părților implicate.

Producătorii români care vor să-și vândă produsele, beneficiind de suportul Casei Unirea, pot trimite online, pe site-ul acesteia, la rubrica contact, solicitările dorite.

Radu Cristian,
Purtător de cuvânt PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea