Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Cristian: PSD Sebeș a mai câștigat un coleg! Cu brațele deschise, redăm orașul cetățenilor săi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Sebeș a mai câștigat un coleg! Cu brațele deschise, redăm orașul cetățenilor săi

PSD Sebeș a devenit, în cursul acestor zile, o organizație mai valoroasă și mai numeroasă, odată cu venirea noului nostru membru.

Îl felicit personal pe domnul Popa Nicolae, economist de profesie, pentru dorința sa de a se implica în mersul comunității noastre frumoase, cât și pentru decizia sa de a face acest lucru din echipa Partidului Social Democrat.

La fel ca și Nicolae, sunt alte câteva mii de suflete în orașul nostru care își doresc să vadă o schimbare, iar acest lucru se poate realiza numai și numai dacă vom munci cu toții în această direcție.

PSD Sebeș își ține porțile deschise pentru toți cetățenii care își doresc să contribuie la toate aceste demersuri, indiferent de vârsta sau profesia lor.

Pas cu pas, redăm orașul cetățenilor săi, iar un lucru devine din ce în ce mai clar: oamenii au început să își dea seama care opțiune este cea mai potrivită pentru aceștia, iar noi nu putem decât să îi ascultăm și să îi primim în rândurile noastre.

Împreună cu consilierii locali PSD Sebeș și membrii echipei acestei organizații, vom urmări îndeaproape orice nevoi ați putea avea și, mai mult, vom munci să oferim nu doar înțelegere, ci și soluții.

PSD Sebeș a câștigat în aceste ultime zile o minte, o inimă și o nouă perspectivă în echipa sa. Lansez deci un apel pentru toți cei care își doresc să ne urmeze în drumul pe are îl avem în față, acela de a reda orașul înapoi cetățenilor săi!

Radu Cristian,

Președinte interimar PSD Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea