Rămâi conectat

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Radu Cristian: Educația trebuie să fie principala noastră îngrijorare. Pentru că educația de azi reprezintă viitorul de mâine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul an ne-a arătat, poate mai mult că niciodată, importanța și puterea lucrurilor normale, mărunte, dar fară de care viața noastră o ia pe o cărare nesănătoasă pentru prezent, dar mai ales pentru viitor.

La fel cum puterea unei familii stă în conviețuirea în aceeași casă a acesteia, așa cum locația serviciului este necesar să fie la locul de munca și nu acasă, tot astfel locul elevilor este în băncile scolii.

Viață noastră s-a schimbat o data cu această pandemie. Sănătatea, afacerile, locurile de munca, socializarea au avut de suferit în urma luptei cu acest virus. Dar în mod sigur, educația trebuie să fie principala noastră îngrijorare. Pentru că educația de azi reprezintă viitorul de mâine.

Mâine o parte dintre elevi vor începe scoală. Scoală normala, așa cum o știm. Vreau să le transmit elevilor și profesorilor mult succes, sănătate și putere.

De asemenea, vreau să rog toate persoanele angrenate în desfășurarea activității școlare să păstreze și să respecte măsurile autorităților, precum distanțarea fizică atât cât este posibil, dezinfectarea, spălatul regulat al mâinilor și purtarea măștilor de protecție.

Doar împreună putem reuși, doar împreună putem să ne asigurăm un viitor mai bun. Indiferent de preferințe politice sau păreri personale, educația copiilor noștri trebuie să fie un țel comun.

Vă doresc multa sănătate.

Radu Cristian
Consilier Local PSD Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea