Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Comunicat de presă PNRR – UAT COMUNA Săsciori anunță începerea proiectului DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA SĂSCIORI”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

UAT COMUNA Săsciori anunță începerea proiectului de investiție cu titlul „DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA SĂSCIORI”.

 Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C15 – EDUCAȚIE, titlu apel: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe

Cod proiect: F-PNRR-Dotări-2023-2778

Durata proiectului: 17 luni

Data de începere: 07.08.2023

Data finalizării: 31.12.2024

Obiectivul general urmărit: crearea unui mediu educațional de calitate, modern și inclusiv, prin dotarea cu echipamente TIC/ mobilier/ materiale didactice /sportive a unităților educaționale din Comuna Săsciori, în vederea creșterii performanțelor școlare și dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

Obiective specifice urmărite:

  1. Asigurarea infrastructurii și resurselor tehnologice necesare pentru unitățile de învățământ preuniversitar, permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotarea unui laborator de informatică și a grupelor de clasă cu echipamente TIC pentru organizarea învățării în mediul virtual.
  2. Dezvoltarea infrastructurii educaționale în unitățile de învățământ prin asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în următoarele tipuri de săli: în grupele/sălile de clasă (dotarea acestora cu mobilier și materiale didactice), în laboratorul TIC, cabinetul de psihopedagogie și în sala de sport.

Valoare totală proiect: 1.080.437,36 lei

 Date de contact:

Persoană de contact: Consilier – Muntean Ioan Marius

Email: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Îngrășăminte bio pentru castraveți. Cum se poate fertilizarea fără chimicale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Îngrășăminte bio pentru castraveți. Cum se poate fertilizarea fără chimicale Fertilizarea castraveților fără chimicale se poate face cu unele preparate din plante. Orice iarbă (moto)cosită este potrivită: iarbă de câmp, iarbă de gazon, precum și buruieni plivite. După tunderea ierbii cu o mașină de tuns aceasta se greblează într-o grămadă și se acoperă cu folie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea