COMUNICAT DE PRESA – finalizare proiect SC QEH DAVONA CONSULT SRL

23.08.2018

COMUNICAT DE PRESĂ

S.C. QEH DAVONA CONSULT S.R.L.  informează

Privind finalizarea activităților în proiectului “ IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SOCIETATII PRIN ACHIZITIA UNUI EXCAVATOR PE SENILE ”. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 05.03.2018 si pana la data de 31.12.2018.

Proiectul “ IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SOCIETATII PRIN ACHIZITIA UNUI EXCAVATOR PE SENILE:”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. QEH DAVONA CONSULT S.R.L. și are o valoare totală de 1,261,398.73 lei, din care 888,467.10 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. QEH DAVONA CONSULT S.R.L. consta in Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. QEH DAVONA CONSULT S.R.L. in domeniul lucrariilor de pregatire a terenului. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta aducerea pe piata a unui proces de executie inovativ prin utilizarea noilor tehnologii si majorarea capacitatii de executie, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de mijloace fixe moderne, de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea unui echipament tehnologic nou: un Excavator pe senile;

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă

Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea oferii servicii de lucrări de construcții de calitate în comunitatea locală și în regiune, în ceea ce priveste domeniul lucrariilor de pregatire a terenului, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, si implicit, la crearea de noi locuri de munca.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...