Comunicat de presă: Echipa de voluntari a PSD Alba, alături de sinistrații din Răchita și Strungari

Echipa de voluntari a PSD Alba, alături de sinistrații din Răchita și Strungari.

Furtunile care s-au abatut asupra țării în ultima perioada au afectat numeroase familii din județul nostru. Inundațiile au luat cu ele toată truda oamenilor, lăsându-i pe mulți fără case sau cu gospodăriile distruse.

ELIT

O echipă de voluntari a PSD Alba, condusă de deputatul Ioan Dîrzu, liderul organizației județene, s-a aflat sâmbătă, 8 iunie, în două zone în care oamenii au fost greu încercați de natura dezlănțuită – la Răchita și Strungari. Voluntarii le-au adus oamenilor alimente – făină, zahăr, ulei, orez, conserve, dulciuri, precum și îmbrăcăminte și alte produse de strictă necesitate.

La Răchita, în comuna Săsciori, social-democrații au discutat cu preotul paroh Andrei Roșca, de la Biserica ortodoxă din Răchita, Filiala Strungari, care se implică și el în ajutorarea sinistraților.

”Sunt aproape 60 de familii la Răchita care au de suferit din pricina inundațiilor și vrem să le ajutăm cu tot ce putem pentru a-și reface gospodăriile. Vom identifica nevoile oamenilor și ne vom concentra pentru a-i ajuta cu tot ce putem. Aproape 10 case trebuie să fie reconstruite pentru că apele umflate ale râului au făcut ravagii aici. Am venit în comuna Săsciori, așa cum venim de fiecare dată în ajutorul oamenilor, pentru că ne pasă de semenii noștri, de cei cărora apa le-a luat totul. E o mână întinsă oamenilor aflați în necaz, iar acțiunea noastră va fi urmată cu siguranță de altele pentru că în astfel de situații avem datoria să fim solidari cu cei de lângă noi. Trebuie să oferim fiecare, din suflet, oamenilor greu încercați de soartă”, a spus deputatul PSD Ioan Dîrzu.

Liderul social-democraților a lansat un apel de suflet către toți cei care vor să-i ajute pe sinistrații din județ, să doneze după cum le spune sufletul – alimente, obiecte de uz casnic, bani, îmbrăcăminte și alte produse de strictă necesitate pentru cei care au nevoie de ajutorul semenilor pentru a-și relua viața de dinainte de inundații.

”Trebuie să fim generoși, să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi, să fim uniți, pentru că împreună trecem mai ușor peste necazurile pe care viața ni le scoate în cale. Să donăm din suflet pentru sufletele celor necăjiți!”, a spus deputatul Ioan Dîrzu.

Biroul de presă al PSD Alba

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...