Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PSD de Alba,  Radu Marcel Tuhuț: Un an de guvernare responsabilă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PSD de Alba,  Radu Marcel Tuhuț: Un an de guvernare responsabilă!

S-a împlinit un an de când PSD a intrat la guvernare pentru a scoate România din situația grea în care se afla.

Nu am fugit niciodată de adevăr, nu am negat niciodată realitatea. Știu că sunt români care resimt din plin creșterile de prețuri, însă politica făcută de PSD a fost tocmai pentru a atenua din această povară.

PSD a adoptat, în acest an, măsuri de protecție pentru familiile vulnerabile, pentru cele monoparentale, a fost alături de clasa muncitoare, de vârstnici, a susținut creșterea alocațiilor, salariilor și pensiilor. Pe domenii de activitate, PSD a adoptat cele mai bune măsuri pentru turismul, agricultura și economia românească. Mediul de afaceri poate beneficia de sprijin guvernamental direct, iar politicile de sănătate au avut efect pozitiv.

Cu PNL și USR la guvernare România s-a aflat într-un blocaj permanent și a mers din criză în criză. În zadar, cei de la USR, vociferează acum fără noimă. Prin ieșirea de la guvernare au demonstrat lașitate și i-au trădat pe cei care i-au votat. În schimb, când la guvernare a fost doar PNL, datoria externă a țării a explodat, iar România era o țară instabilă!

PSD a oferit țării în acest an stabilitate, predictibilitate și măsuri coerente de sprijin pentru multe categorii de populație!

Deputat PSD de Alba,  Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista numelor vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024: Mircea Hava nu figurează în primele 19 locuri O listă publicată de stirileprotv.ro arată numele vehiculate pentru alegerile europarlamentare 2024, iar fostul edil de la Alba Iulia, Mircea Hava, nu figurează în primele 19 poziții. În schimb, Victor Negrescu este pe locul 6. Desigur lista nu este oficială, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea