Ziarul Unirea

Comunicat de presă: Cornel Răzvan Marcu este candidatul PRO România la Primăria orașului Ocna Mureș

În vârstă de 35 de ani, Cornel este căsătorit și, împreună cu soția, care e medic stomatolog, au un băiat și o fată. A absolvit Facultatea de Drept si Știinte Sociale, specializarea Sociologie și are un master în Management Organizational si Resurse Umane. În momentul de față, lucrează în mediul privat și coordonează activitatea mai multor firme specializate în servicii de pază, protecție, monitorizare și transport valori.

„Pentru mine, Ocna Mureș înseamnă mai mult decât ACASĂ. E orașul în care am crescut și în care m-am format ca om. Tatăl meu, care e preot și mama, învățătoare, mi-au insuflat valorile morale după care mă ghidez în fiecare zi și cred că a venit timpul să întorc și eu ceva comunității natale. Sunt sigur că Ocna Mureș e o localitate cu potențial și că cei care pot să ajute, în mod direct, la dezvoltarea orașului sunt oamenii bine pregătiți profesional, determinați și cu drag de acest loc. Sunt onorat de această candidatură dar, în același timp, mă simt responsabil față de fiecare ocnamureșean în parte „, a declarat Cornel Răzvan Marcu.

ELIT

Candidatul PRO România are și avantajul unei experiențe în administrația locală, fiind timp de 4 ani consilier în cadrul Consiliului Local Ocna Mureș. E de părere că cei care doresc binele orașului trebuie să se afle de aceeași parte a baricadei, atunci când sunt luate în discuție proiecte care au ca finalitate prosperitatea cetățenilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419