Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: Ministerul Transporturilor a alocat, în 2021, cele mai mari sume din ultimii ani pentru repararea și modernizarea drumurilor din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Transporturilor a alocat, în 2021, cele mai mari sume din ultimii ani pentru repararea și modernizarea drumurilor naționale din Munții Apuseni.

Astfel, sumele incluse în bugetul național pentru lucrări care presupun turnarea de covoare asfaltice, reparații și modernizare pe drumurile naționale 75 și 74 se ridică la aproape 37,5 milioane de lei, sumă care este mai mare decât totalul sumelor alocate în perioada 2016 – 2020 pentru astfel de lucrări.

„Am avut recent o întâlnire de lucru cu colegii mei Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, și vicepremierul Dan Barna, iar printre subiectele abordate s-a aflat și starea drumurilor din Munții Apuseni. Am primit asigurări că lucrările de reparații vor începe în curând, fiind alocate sume importante pentru DN 74 și DN 75 din Munții Apuseni. Este vorba de peste 37 de milioane de lei, sumă care este mai mare decât toate sumele alocate în ultimii 3 ani. Am observat că mulți sunt disperați să câștige capital electoral organizând dezbateri și tot felul de acțiuni cu parfum politic, încercând astfel să manipuleze oamenii din Apuseni. Le spun tuturor locuitorilor din Țara Moților că Ministerul Transporturilor s-a aplecat, în sfârșit, asupra celei mai mari probleme a zonei, starea proastă a drumurilor, și a alocat sume importante pentru lucrările de infrastructură, iar rezultatul acestor investiții se vor vedea în acest an.”, a spus deputatul de Alba, BeniaminTodosiu.

Printre investițiile incluse de Ministerul Transporturilor în bugetul din acest an se regăsesc tronsoane din județul Alba precum DN 74 Abrud – Izvorul Ampoiului, pentru care s-au alocat aproape 3,5 milioane de lei, DN 75 (zona Mihăiești) – peste 1,7 milioane de lei, DN 75 Bistra – Lungești – 21,3 milioane de lei sau DN 75 Lungești – Cornești (tronson care ajunge în județul Cluj) – aproape 11 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea