Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Prioritate la ghișee și case de marcat și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și familiile cu copii”. Legea a fost promulgată

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Alin Ignat, deputat PNL de Alba: “Prioritate la ghișee și case de marcat și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și familiile cu copii – legea pe care am inițiat-o a fost promulgată.

Am făcut lege din bunul simț – femeile gravide și persoanele care însoțesc copii cu vârsta sub 5 ani au acum prioritate la ghișee și case de marcat publice și la operatorii economici și locuri de parcare rezervate în toate parcările publice și private din România.

Legea pe care am inițiat-o alături de colegii mei, Mara Calista și Florin-Alexandru Alexe, la ideea Mirelei Retegan, fondator Zurli, a fost promulgată de Președintele României.

Prioritățile la ghișee și case de marcat se vor aplica odată cu publicarea legii în Monitorul Oficial, iar pentru locurile de parcare dedicate femeilor gravide și familiilor cu copii, instituțiile publice și operatorii economici au la dispoziție 6 luni de zile pentru a amenaja astfel de locuri în toate parcările pe care le administrează, în procent de minim 4% din totalul locurilor unei parcări.

Este încă o lege, încă un pas în activitatea mea, care vine în sprijinul familiilor cu copii din România. Și continuăm împreună.

Așa înțeleg să reprezint oamenii din Alba în Parlament.

Cu decență, cu seriozitate și cu rezultate. Mulțumesc că îmi sunteți aproape.

Avem treabă de făcut.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea