Comunicat de presă| Abrudul are parteneri de nădejde în Sorin BUMB și echipa PNL (P)

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
În 6 decembrie, vom alege un nou Parlament pentru România, care va avea un rol deosebit de important în modul în care vă arăta și se va dezvolta țara noastră în următorii ani și care va influența inclusiv modul în care se va dezvolta orașul nostru. De aceea, e important să alegeți oameni buni pentru Parlament, care să ne ajute să trăim mai bine, aici, la noi acasă.

Știu cât de mult s-au implicat Sorin BUMB și echipa PNL în rezolvarea problemelor pe care Abrudul le are. Știți și dumneavoastră că PNL a fost alături de comunitatea noastră și ați dovedit acest lucru prin votul dumneavoastră de la alegerile locale.

În calitate de Președinte al Comisie de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților, Sorin BUMB s-a interesat îndeaproape de situația Cupru Min și de bunul mers al acestei societăți, care este principalul motor economic al orașului nostru și al întregii zone. Acum, la conducerea Cupru Min este un om destoinic, un specialist de-al locului – Tiberiu Rațiu – pe care îl cunoașteți și îl apreciați. El însă a preluat societatea cu probleme care trebuiau rezolvate urgent și aici s-a făcut simțit ajutorul lui Sorin BUMB. El, alături de colegii săi din PNL, este care a făcut potecă la Guvern, la Ministerul Economiei și la Parlament pentru a le explica tuturor cât de important este ca această societate să-și continue programele de investiții și să susțină dezvoltarea zonei. Din cauza pandemiei, mulți oameni au trebuit trimiși acasă, lucrând prin rotație, pentru ca, în caz că se infectează, să fie o rezervă de muncitori care să țină exploatarea deschisă. Sorin BUMB le-a explicat celor de la București și a găsit înțelegere la minister, că acești oameni trebuie plătiți și împreună cu echipa PNL din Alba și de la București au reușit să promoveze o Hotărâre de Guvern care a salvat societatea și le-a permis oamenilor să-și ia banii, pentru că aici nu se poate lucra prin telemuncă. Pentru Abrud și pentru zona Apusenilor menținerea locurilor de muncă și a producției de la Cupru Min este vitală, mai ales în aceste vremuri complicate, în care boala schimbă totul, de la comportamentul oamenilor până la economie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prin modificările pe care le-a adus Legii Minelor, Sorin BUMB a avut grijă să ne putem exploata corect resursele naturale, în beneficiul nostru, al celor care stăm efectiv pe aceste bogății. Legea promovată de el va permite reluarea activității în unele perimetre miniere din zonă, exploatarea haldelor de steril, creșterea producției Cupru Min și realizarea încă unui pas către țelul echipei PNL de a realizare un combinat de prelucrare a minereului de cupru în Munții Apuseni. Sunt reglementări care generează venituri și locuri de muncă și care ne vor ajuta să nu mai depindem de alții pentru gestionarea bogățiilor noastre.

Colaborarea excelentă dintre executiv și legislativ, dintre cei de aici, de acasă și cei care iau marile decizii la București este esențială pentru ca problemele noastre să-și găsească rezolvarea corectă. Trebuie să ne ajutăm unii și echipa PNL asta a făcut mereu în județul Alba, colaborând excelent la nivel de administrații locale, de Consiliu Județean, Parlament și Guvern.

Iată de ce eu, Cristian ALBU, primar al Abrudului, votez Sorin Ioan BUMB și echipa PNL de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Iată de ce vă chem pe voi, locuitori ai Abrudului și ai județului Alba să votați Sorin Ioan BUMB și echipa PNL de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Cristian ALBU,

Primarul orașului Abrud

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro