Comunicat A.N.A.| Video: Tripleta ” Hava, Voicu și Pleșa” la trântă cu transparența decizională…

Tripleta ” Hava, Voicu și Pleșa” la trântă cu transparența decizională…

Desprinse din primitivismul neocomunist, de după anii 90″, aceste imagini video sunt mai mult decât sugestive despre cum gândesc și cum acționează, în realitate, când au putere totală, acești ” tovarăși liberali”

Iată-i în plină desfășurare, cum se împotrivesc unuia dintre principiile liberale fundamentale, transparența decizională, în timp ce mint acum și ne vorbesc despre ” bugetare participativă și camere de luat vederi prin oraș”

ELIT

Gabriel Pleșa, președintele de ședință, mă amenință că mă dă afară din sală dacă mai filmez o ședință publică și astăzi promite toate lucrurile la care s-a împotrivit când a avut puterea să le realizeze..

Cuvintele sunt de prisos. Priviți imaginile…

Mircea Trifu, președinte A.N.A.

Tripleta " Hava, Voicu și Pleșa" la trântă cu transparența decizională.. Desprinse din primitivismul neocomunist, de după anii 90",aceste imagini, video, sunt mai mult decât sugestive despre cum gândesc și cum acționează, în realitate, când au putere totală, acești " tovarăși liberali" Iată-i în plină desfășurare, cum se împotrivesc unuia dintre principiile liberale fundamentale, transparența decizională, în timp ce mint acum și ne vorbesc despre " bugetare participativă și camere de luat vederi prin oraș" Gabriel Pleșa, președintele de ședință, mă amenință că mă dă afară din sală dacă mai filmez o ședință publică și astăzi promite toate lucrurile la care s-a împotrivit când a avut puterea să le realizeze.. Cuvintele sunt de prisos .Priviți imaginile.. Mircea Trifu, președinte A.N.A.

Publicată de Trifu Mircea pe Vineri, 7 august 2020