Rămâi conectat

Curier Județean

Comuna Gârbova, asaltată de hoţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lMarţi dimineaţa, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că proprietarul unui magazin alimentar din comuna Gârbova a surprins un tânăr în timp ce încerca să pătrundă, prin efracţie, în interiorul magazinului. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe hoţul prins în flagrant: C.I.A., de 19 ani, din comuna Gârbova. În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că tânărul este suspect şi de comiterea, în aceeaşi noapte, în jurul orei 1,00, a unui alt furt din incinta unui bar din comuna Gârbova. Tânărul a pătruns prin efracţie în bar şi a furat bani, ţigări şi bunuri alimentare, în valoare totală de 300 de lei. C.I.A. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
lTot marţi dimineaţa, la ora 10,47, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns în grădiniţa cu program normal din localitatea Gârbova, de unde au furat 60 de metri de ţeavă de cupru, lăsând grădiniţa fără căldură (la iarnă) şi apă caldă. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat faptul că uşa de acces în grădiniţă precum şi uşa de la subsolul clădirii prezintă urme de forţare la nivelul sistemului de asigurare, iar din interior au fost sustraşi, de la instalaţia termică a clădirii, 60 de metri de ţeavă din cupru. În cauză cercetările sunt continuate, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 38 de ani, din Abrud, suspectat că s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de către polițiști Un bărbat de 38 de ani, din Abrud, este suspectat de polițiștii din Abrud că s-ar fi urcat drogat la volan. Este cercetat de oamenii legii. La data de 27 martie 2024, în jurul orei 14.30, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea