Compania italiană Frimat S.P.A, singurul ofertat pentru contractul privind construirea sălii de sport de la Blaj

Primăria municipiului Blaj a înregistrat o singură ofertă pentru contractul privind construirea sălii de sport cu capacitate de 1.800-2.000 locuri, cu valoare estimată de 25.030.571 lei, fara TVA.

Operatorul care a depus ofertă până la data limită, 10 septembrie 2018, este firma italiană Frimat S.P.A. În continuare, va fi analizată oferta și se va stabili dacă corespunde din punct de vedere tehnic și financiar prevederilor din documentația de atribuire. Construirea sălii de sport de la Blaj se va realiza printr-un parteneriat al Primăriei Blaj cu Consiliul Județean Alba, fiecare dintre cele două instituții asigurând jumătate din finanțare. Sala este o componentă a viitorului „Centru Judeţean de Excelenţă Sportivă” de la Blaj.

image description

„Sală Polivalentă de sport cu capacitate de 1800-2000 locuri”, se va realiza pe terenul în suprafaţă totală de 17.118 mp. În final, se va obţine o sală polivalentă de sport, cu capacitatea de 1890 de locuri pe scaune, care respectă toate standardele naţionale şi europene pentru competiţiile sportive de volei, handbal, baschet şi tenis. Noua sală va fi dotată cu spaţiile şi echipamentele necesare, care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a competiţiilor sportive, conform cerinţelor internaţionale de omologare a sălilor de sport.

Sala de sport va avea trei nivele: demisol, parter şi etaj, având o suprafaţă construită de 4.579 mp şi o suprafaţă construită desfăşurată de 8.667 mp. În distribuţia funcţională s-a ţinut cont de prevederile Normativul privind proiectarea sălilor de sport, de amplasarea noii săli polivalente pe malul râului Târnava Mare şi de dorinţa de creare a unei ierarhii funcţionale şi spaţiale interioare. Investiția ar urma să fie finalizată într-o perioadă de 36 de luni d ela emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Prin caietul de sarcini a fost impusă o perioadă de garanţie a lucrărilor de 60 luni. Compania Frimat S.P.A a participat, recent, în asociere cu alte două societăți, și la procedura privind constuirea Băilor Sărate de la Ocna Mureș, însă a pierdut licitația.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...