Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Compania AGRA’S, donație de 1.000 de teste rapide pentru identificarea COVID-19, în valoare de 11.000 de euro, direct către Spitalul Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania AGRA’S din Alba a donat 1.000 de teste rapide pentru identificarea COVID-19, în valoare de 11.000 de euro, direct către Spitalul Județean Alba.

AGRA’S SA, compania de procesare a cărnii din județul Alba și proprietarul lanțului local de magazine omonim, continuă implicarea în lupta împotriva pandemiei Covid-19 şi susţine sistemul medical local printr-o donaţie către Spitalul Judetean Alba a 1.000 de seturi consumabile și reactiv pentru detecția SARS-CoV-2 în valoare de 11.000 EUR.

”Ne dorim să sprijinim cât mai mult comunitatea şi am decis să ne alăturăm celor din prima linie, medicilor, asistentelor și personalului auxiliar de la Spitalul Județean Alba printr-o donaţie care să vina în sprijinul identificarii, cât mai rapide, a persoanelor suspecte de infecția cu virusul COVID-19.

În același timp, Agra’s își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate”, au transmis reprezentanții companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea