Compania AGRA’S, donație de 1.000 de teste rapide pentru identificarea COVID-19, în valoare de 11.000 de euro, direct către Spitalul Județean Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Compania AGRA’S din Alba a donat 1.000 de teste rapide pentru identificarea COVID-19, în valoare de 11.000 de euro, direct către Spitalul Județean Alba.

AGRA’S SA, compania de procesare a cărnii din județul Alba și proprietarul lanțului local de magazine omonim, continuă implicarea în lupta împotriva pandemiei Covid-19 şi susţine sistemul medical local printr-o donaţie către Spitalul Judetean Alba a 1.000 de seturi consumabile și reactiv pentru detecția SARS-CoV-2 în valoare de 11.000 EUR.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Ne dorim să sprijinim cât mai mult comunitatea şi am decis să ne alăturăm celor din prima linie, medicilor, asistentelor și personalului auxiliar de la Spitalul Județean Alba printr-o donaţie care să vina în sprijinul identificarii, cât mai rapide, a persoanelor suspecte de infecția cu virusul COVID-19.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În același timp, Agra’s își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate”, au transmis reprezentanții companiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei